Akinél eltűnt a második trimeszterben a cicik érzékenysége, mikor tért vissza, hányadik hétnél?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 12:49
1/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem is elmúlt,de most egy-másfél hete visszajött.Bár most nem feszül inkább a mellbimbóim érzékenyek nagyon.
36 hetes km
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én egyszerűen nem érzek semmit sem, pedig nagyon érzékenyek voltak végig az elejétől a 21. hétig. Aztán semmi. Hiába nyomkodom, még a mellbimbóim sem fájnak. Remélem visszajön hamarosan ahogy a harmadik trimeszterbe lépek...így csak megy az aggódás, hogy miért tűnt el az érzet.
2009. júl. 29. 13:02
3/6 anonim válasza:
szia!
nekem nem ért vissza egyáltalán.
mondjuk örültem is, hogy elmúlt...:)
4/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem is elmúlt a 12. hét után a hányingerrel együtt hála az égnek... Most a 24. hétbe lépek és nem is nőtt meg meg semmit se érzek, néha iciripicirit érzékeny a mellbimbóm, de semmi más. Ha nem lenne ekkora pocakom el se hinném, hogy terhes vagyok :-))).
5/6 A kérdező kommentje:
Tényleg? De jó, hogy írtatok, akkor ez tényleg oké... hát én már nagyon nagyon szétaggódom a fejem hogy mi lehet...
2009. júl. 29. 15:58
6/6 anonim válasza:
36 hetes vagyok,még szerencsére nem tért vissza,remélem,nem is fog.A 2.hónapban hirtelen 3 méretet nőtt,nagyon fájt,de azóta nem nőtt hála isten,így is 105-ös.brutál.ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!