Furcsán érzem mozogni a babámat, olyan mint ha fészkalódna ide-oda elég kellemetlen, mit csinálhat? 31hkm
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 22:04
1/3 anonim válasza:
fészkelődik ide-oda.. szűkös kezd lenni, odabent. nekem is fáj néha ahogy mocorog. fordulgat ide oda. nyujtoztatja magát.. ugy rúg kapálni már nem tud!!! rúgni tud jó erősen a boordákba, meg bokszolni a húgyholygba :D de nem olyan intenziven mint régen...33hkm
2/3 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom azt hittem,hogy visszafordul,mert elvileg már be van fordulva.A hólyagomat azt üti mint a boxzsákot.
Szerintem máshogy helyezkedett el mint eddig volt mert olyan kemény lett a pocim és a hólyagom szinte már 5 perce nyomja....:D
Mi lenne ha kisfiú lenne mikor lány létére így boxol..:D
2012. szept. 7. 22:25
3/3 anonim válasza:
31 hetes vagyok és nekem is valamelyik nap visszafordult, pedig már be volt fordulva. Több órás küzdelem volt, aztán éreztem hogy a köldököm felett 10 cm-re van a feje. Na mondom fiam, gratulálok, pont ideje volt megfordulni. Aztán 2 napja már megint lentről éreztem a csuklást, szóval szerintem visszafordult. Van ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!