Teljesen kiborultam. Harmadik gyerekünket várjuk, két lány van eddig és mindenki azt kérdezni: Na fiú lesz? Nem is tudjuk még és egyébként is teljesen mindegy, csak egészséges legyen! Volt így valaki?
Szia! Először is nyugodj meg!!
Másodszor mi ugyanígy voltunk,csak fiúk terén. Volt már két fiunk,mikor eldöntöttük,hogy lesz még egy babánk. Tök mindegy volt számunkra,hogy fiú lesz vagy lány.. Na de ahányan kérdezték,hogy ugye lányt akartok?? És mikor kiderült,hogy a harmadik is fiú!!-azt a sipánkozást! Én is mindig azt mondtam,hogy egészséges legyen az a lényeg( volt egy beteg testvérem,aki már nem él),én is tudom,hogy tényleg csak az számít,hogy egészséges legyen! Te is csak ezzel törődj, ne idegesítsd magad a sok beszólás miatt. Mi nagyon boldogok vagyunk,hogy megszületett a harmadik gyerekünk is!! Még,ha fiú is:-)
Bocs,ha hosszú lett..
Szóval nyugi és csak a babácskádra koncentrálj!!!
Üdv,3fiús anyuka.
nekem 3 van vegyesen egyiket sem akartam tudni mi lesz
engem is folyton kérdeztek na na ????
visszakérdeztem: mond csak neked nem mindegy mi lesz ????
nem a te gyereked akkor meg????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!