Mai nappal megszűnt a munka viszonyom! Babát várok,3 hetes vagyok. Jogosult vagyok a táppénzre?
Határozott munkaszerződés alatt simán megszűnhet a munkahely.
Hiába terhes valaki, ha 2012. 09.07-ig szólt a szerződése, akkor addig volt biztosított.
Nem oszt, nem szoroz, hogy terhes-e valaki vagy sem.
Sajnos ez ilyen :(
Ha határozatlan lett volna, akkor perelhetnéd, de így semmit nem tudsz tenni. :|
Irány a munkaügy.
Bocsi, de mi az, hogy 3 hetes terhes? Az ok, hogy a teszt kimutatja, de dokinál voltál?
Próbaidő alatt sajnos bármikor elküldhetnek :-( Miért mondtad meg a terhességet? Szóban mondtad vagy írásban?
Első vagyok!
Bocsánat passzív táppénz tényleg megszűnt!
Azt nem értem ha 3 hetes terhes vagy akkor miért jelentetted még be a terhességed?
Nem akarok rosszindulatú lenni, de 3 hetes terhesség még semmi, addig míg kiderül van-e szívhang én nem jelentettem volna be még nagyon korai volt ez.
Addig még gondolkodhattál volna és utána nézhettél volna hogy mi lesz ha elküldenek.
Sajnos így csak munkanélküli segélyre leszel jogosult.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!