Lehet ez jósló, vagy valami más? Már éreztem pár nappal ezelőtt is ilyen menzis szerű görcsöt a hasam aljában, de nem ennyire erősen, mint ma éjjel. Mitől lehet ez? 39 hetes km
Figyelt kérdés
A második babát várom,de az előzőnél nem volt ilyen tünet,sőt fájásaim sem voltak. Csütörtökön voltam NST-n,ahol mindent rendben találtak,az Uh-on is minden okés,a méhlepény 2. fokban érett volt már a 37. héten. Szülni fogok hamarosan?:)2012. szept. 1. 10:43
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a hidegfront meghozza a Babádat!:-) Könnyű szülést kívánok!
32 hkm
2/8 A kérdező kommentje:
:) Volt már egy hidegfront és Kingus csak bent van:( Legyen igazad!:)
Neked is a legjobbakat!
2012. szept. 1. 14:17
3/8 anonim válasza:
Köszi, bevallom őszintén picit irigyellek, hogy már a finisbe vagy... Nekem még várnom kell pár hetet a kislányomra!:-)
Ha van kedved írd majd meg, hogy mikor bújt ki Kingus!:-)
32 hkm
4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Ma reggelre rózsaszínes nyákos valami távozott,ami szerintem a nyákdugó lehetett,ráadásul feszülni kezdett a mellem,mint mikor belövell a tejcsi, és sűrűn kell pisilni is. Ja reggel erős menzi görcs is volt. Ez mind ma reggelre,úgyhogy szerintem 24 órán belül ki kell bújnia Kingusnak:) Az étvágyamról még nem beszéltem:) Van rendesen így a finisben:)
2012. szept. 2. 16:02
5/8 anonim válasza:
Hú de izgi, lehet már babázol!:-) Remélem minden rendben ment, és jól vagytok mindketten! Ha még egyben vagy, akkor szorítok nagyon és kitartás!
Üdv, most már 33 hkm:-)
6/8 A kérdező kommentje:
Szia! Még egyben vagyok,de még nincsenek fájásaim sem és a derekam sem fáj még. A rózsaszínes váladék még van picur mocorgós,olyan lufi effektusom van/majd szétdurran néha a hasam. Délután elmegyünk párommal megnézetem magam,mert ülés közben erősen vissza kell tartanom a pisilést is.:) Majd jelentkezem:)
2012. szept. 3. 10:29
7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!:) Itt vagyok! Megszületett Kinga babánk szeptember 4-én délután negyed 1-kor.3680g és 51 cm. Jó egészségnek örvendünk:)Puszi mindenkinek:)))
2012. szept. 10. 14:24
8/8 anonim válasza:
Gratulálok, örülök, hogy minden rendben ment!:-) Én még izgulok picit, remélem a szerdai hidegfront nem csalogatja elő a kiscsajt!:-)
Üdv, 34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!