Normális, ha a hatodik hétben vagyok és barnás folyásom van? Aggódom
Szerintem is menj orvoshoz, én most voltam, megállapította, hogy 5 hetes terhes vagyok és nekem is volt pár napja barnázásom, de nagyon kevés! Neked sok? A kevés barna elvileg nem baj, azt mondta, az élénk piros a veszélyes! De azért a megnyugvásod érdekében fordulj orvoshoz!
Szorítok!
Nekem is volt, és kaptam gyógyszert, mindenképp orvos minál előbb!!! Én 5-6 hetes voltam. Akkor, most én is 35 mint az előző válaszoló.
Reméljük minden ok!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Holnap megyek a dokihoz, de már nagyon aggódok... Azóta kicsit olvasgattam itt korábbi kérdéseket, amiből kiderült hogy sokaknak van volt ilyen... egy kicsit nyugodtabb vagyok azért...
Köszi
Nyugodj meg, lehet, hogy csak azért van, mert mostanában jönne meg a menzeszed. Az elsö 3 hónapban amikor megjönne, akkor lehet 1-2 napig kevés barnázás. Utána elmúlik. Nekem is volt, és semmi baj!
24 hetes kismama
Sziasztok!
Voltam ma dokinál és megnyugtatott, hogy nincs baj... Állítólag ilyenkor előfordul még, hogy a méhlepényből leválnak darabkák és az is okozhatja...
Holnap megyek első ultrahangra és utána még találkozom a dokival, hogy megnyugtasson:)
Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Tudtok nekem is segiteni vagy megnyugtatot irni??Én 13hetes vagyok végre,elég soká sikerült ez a baba sajnos!De most ujra nem vagyok nyugodt,barnáztam reggel,és keveset napközben,voltam dokinál,irt no-spát meg hogy pihenjek sokat!
De nagyon aggodom,ráirta a papiromra hogy fenyegetett vetélés,nem akarom hogy elmenjen a baba.mit tehetk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!