Hatodik napja van tojásfehérjés folyásom. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tüszőrepedés a hőm alapján pénteken volt(a hasam is szurkált). Ilyenkor nem szárazságnak kéne már lennie? Utalhat ez szerintetek hormonproblémára? Köszi a válaszokat előre is.2010. jún. 13. 14:34
1/7 A kérdező kommentje:
Sosem volt egyébként még ilyen.
2010. jún. 13. 14:37
2/7 anonim válasza:
Nekem is 4-5napig szokott lenni.
3/7 A kérdező kommentje:
De már nem lenne szabad ilyen folyásnak lennie. Pénteken volt ovu... és nekem mindig csak max 2 napig van ilyen.
Köszi a választ.
2010. jún. 13. 14:56
4/7 anonim válasza:
Szia.Én is ugyanigy vagyok.Ovu után vagyok 9 nappal és 3szor volt azóta tojásfehérjés folyásom.Ezelött nem volt ilyen még max 3 napig.
5/7 ketteske válasza:
Nem lehet, hogy összekevered az ondóval? Az még pár nappal az együttlét után is folyhat belőled, és tök ugyanolyan az állaga.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem keverem össze. Kizárt hogy az legyen... 6.-án találkoztam utoljára a párommal.
Köszönöm az eddig válaszokat! Ha valakinek volt már így és kiderült miért kérem írja le.
2010. jún. 15. 19:06
7/7 A kérdező kommentje:
8:57: Vezetsz görbét? Nekem most eléggé érdekesen alakul az is.
2010. jún. 15. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!