Hányadik hétig fordulnak meg a babák? Én 30 hetes vagyok, de az én kicsim még ferdén fekszik és a doki szerint már nincs is helye arra, hogy beforduljon. Így császár lesz mindenképpp? Tapasztalatok?
Van olyan orvos, aki kívülről a hasad speciális masszírozásával meg tudja fordítani, utána kéne érdeklődni (Debrecenben van ilyen doki). Egyébként a babák az utolsó pillanatban is befordulhatnak, bár tényleg egyre kevesebb helyük van erre. Nagymamámnak annó a szülés előtt nem sokkal fordult be, már elő volt készítve a fogó is...
Kívánom, hogy megforduljon a babód és könnyű, gyors szülésed legyen!
Nézd csak, ezt találtam! :D Talán ő az akit keresned kéne, Dr. Póka Róbert a Klinikán!
Link: [link]
Häl eg a picik nem olvasnak internetet meg szakirodalmat es amit az anyuka olvas sem megy ät a köldökzsinoron, igy hät akkor fog befordulni mikor neki jol esik. Nekem is azt mondjäk, hogy nincs mär helye forogni meg bukfencelni. Hät ö ezt odabent nem tudja, mert bezony csinälja.
Mikor öcsem született epp csalädi nagyvacsorän voltunk vendegsegben. Anyukäm 42. hetben, öcsem farosan. Egyszercsak kaja közben eltünt anya hasa vagy inkäbb keresztbe elhuzodott... es visszaformälodott. 6 ora mulva mär kint volt a tökös. Ö akkor döntött ugy, hogy na akkor most jövök, most fogok fejtetöre ällni.
( en sem elnek szivesen fejtetön...) Ha a gyerek be akar fordulni be fog, ha meg nem, akkor nincs az a homeos bogyo meg csoda, ami beforditja. Beszelgess vele.
Boldog babaväräst es egyszerü szülest!
Köszönöm Mindenkinek a választ!
Hát sajna Póka Robit ismerem. A hülye volt férjem rokona, így ha lehet elkerülném. Azt tudtam, hogy nőgyogyó, de azt nem, hogy ezt is tudja. Kicsi a világ. De köszönöm neked, hogy megnézted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!