Streptococcus baktériumot találtak nálam, valakinek volt ilyen? Aggódnom kellene?
Figyelt kérdés
26 hetes vagyok.Ki milyen gyógyszert kapott rá?Én Aktil nevüt.Köszönöm!2012. szept. 6. 18:03
1/7 A kérdező kommentje:
Hüvelykenetből derült ki. Köszi!
2012. szept. 6. 18:05
2/7 anonim válasza:
nem mindig adnak rá gyógyszert a terhesség alatt, vmikor csak a szülésnél. ez egy nagyon veszélyes baktérium a babára nézve, ezért ha mész szülni, akkor a vajúdás alatt fogsz kapni vénásan egy adag antibiotikumot és 4 óra múlva még egyet. ha közben megszülnél, akkor a második adagot a baba kapja.
3/7 anonim válasza:
Igen nekem is volt.Nem adtak rá semmit.Viszont szülés előtt kaptam infúziót.Azért adnak szülés előtt hogy a baba ne fertőződjön meg ha jön kifelé.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Akkor nagyon nem kéne még aggódnom miatta?Majd csak a szülésnél?
2012. szept. 6. 19:40
5/7 A kérdező kommentje:
Most sajna még ez is közbejött..2 hete meg cukros lettem..már mindenen aggódom.
2012. szept. 6. 19:42
6/7 anonim válasza:
3.vagyok
Ne aggódj.Ez elég sok kismamánál van.
7/7 anonim válasza:
Nekem is volt, én szülésnél kaptam rá egy adag antibiotikumot. Az újszülött osztályon a babámat is automatikusan megvizsgálták, kiderült hogy mégis megfertőződött szülés közben. Egy 5 napos antibiotikumos kezelésre benn tartották a kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!