5. hétben csak a wc-papíron látszódó vérezgetés vetélés?
Nagyon kedves vagy :) Pánikolni még éppen nem pánikolok...nem is akarok (de persze nem sok választ el). Az előző baba a 9. héten ment el. Nála én is úgy voltam, hogy inkább hamarabb, mint a vége felé és inkább menjen el, mint beteg legyen. Sőt, most is így vagyok vele...csak nagyon nem szeretném átélni megint. Az előző terhességben pedig nem is volt ilyen vagy hasonló problémám, mint ez a barnázós vérzős dolog.
Te hanyadik hétben vagy? A gyógyszer óta minden zökkenőmentes Veled?
úúúúú, sajnálom az első babát! az biztos hogy én is megtörnék rendesen!
mi ma vagyunk 11 hetesek, még egy hetet izgulok, hogy minden rendben legyen, a szomszéd párnak a 12. heti UH-n már nem volt szívhang, úgyhogy megy a para, rendesen elfog néha a kétségbeesés. a gyógyszer szedése óta egyetlen egyszer volt barnás folt a paíron, bár már rájöttem azt hiszem, hogy mitől volt (nekem kaki után volt csak mindig ilyen az erőlködéstől) és legutoljára is, de azon az apró folton kívül minden rendben van (koppkoppkopp). néha szúrogat a hasam, meg émelygek, de ezeknek mindig örülök, mert legalább érzem, hogy terhes vagyok! :) kitartást neked jó sokat! és írj, hogy mi volt a dokinál! (jah, amúgy meg lehet, hogy butaság, de egyszer nagyon begörcsölt a hasam, elkezdtem simogatni és beszélni a babócához, hogy ne csinálja ezt, meg legyen erős és kitartó, ezt túl kell élni..blablbal és pár perc múlva elmúlt! lehet, hogy e nélkül is elmúlt volna, de persze én váltig állítom, hogy csak e miatt volt! :) kommunikáljatok ti is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!