Nem mondhatják meg az sztk-ban a baba nemét?
Nekem mindkét babát megmondták, igaz a 30. héten. És le is fényképeztem őket a monitorról.
Egyszer volt olyan, talán 20 hetes körül, hogy mondtam a dokinak, nézze meg a baba nemét. Erre azt mondta, hogy most nem, mert sokan vannak utánam.
A helyedben lecserélném a dokit, azért ez így ebben a formában nagyon durva.
dikk...
jó barmok.. én is SZTK rendelésre járok de itt soha nem volt ilyen hogy taplók lettek volna
mindig alapos és körültekintő nálunk az ultrahangos hölgyike
magától kérdi hogy szeretnénk-e tudni a baba nemét.
sőt még néha néha ajándékba is ad képet pedig az ezer forint volna.
Jó bunkó volt akkor. Nálunk adnak képet, apuka is bejöhet. Amint látják a nemét,-ha kérdezed- már mondják is.
Hol voltál?
Nálunk 500 Ft egy kép. Ha kérjük, adnak, persze dokija válogatja, hogy ki hogy áll hozzá. Első terhességemnél a 12. hetin szerettem volna képet, mire a doki mondta, hogy hát még alig látszik valami, semmi értelme a képnek, meg hogy pénzpazarlás. Nem erőltettem tovább, de piszok rosszul esett. Minek turkál az én pénztárcámban. Majd én eldöntöm, hogy pénzpazarlás e nekem vagy sem. Feketelistára került nálam emiatt, aztán a végén nála szültem. :) Szerencsére akkor pozitívan csalódtam benne. :)
Amúgy a baba nemét azért nem szívesen mondják meg sokszor, mert ha nem látni tisztán és ráfogja, hogy pl fiú, majd erre alapozva bevásárolnak a szülők, majd kiderül, hogy mégsem fiú, akkor nehogy pattogjanak nekik. Szerintem volt már ilyen esetük, ezért nem szívesen vállalják, max ha teljesen biztosak benne (bár teljesen biztosan a szülés után lehet megállapítani a nemét :D ) Én kérdeztem most a második terhességemnél a 18. héten és percekig keresgélt, de nem volt biztos, így azt mondta vegyük úgy, hogy nem mondott semmit. :) Rendes volt, mert sztk, nem kötelessége keresgélni nekem. :) A fiamnál a 4D-n a 28. héten ha nem kérdezem, akkor is láthatom, teljesen kivehető volt, hogy fiú. :) Azért az tényleg más kategória. Sajnálom, hogy a sima sztk rendelésen a kórházakban nincs ilyenre mód. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!