Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miután párommal vagyok, az...

Miután párommal vagyok, az aktus után, úgy érzem, hogy bekeményedik a pocakom. Nektek van ilyen?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok.
2012. szept. 5. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
23 hetes vagyok és igen mindig kemény lesz a pocakom és ezért a párom nem nagyon akar hozzám érni mert félti a picit és engem =(
2012. szept. 5. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
igen, de csak, ha nem szedem a magnéziumot rendesen.
2012. szept. 5. 12:49
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem mindig ez volt, ha szedtem magnéziumot, ha nem. 29. héttől meg le voltunk tiltva, mert sokat jóslóztam. ez elméletileg ártalmatlan dolog, ha egyébként minden rendben van.
2012. szept. 5. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:
26 hetes vagyok. ne aggodj nekem is keményedik, olyan mint a beton, de hamar elmúlik. az orgazmus méhösszehúzódást okoz, csak terhesség elött annyira kicsi a méhed hogy nem érzed, pedig akkor is csinálja:) ha gondolod kérdezz rá a dokinál, de ha nem vagy kinyílva nem tilt el:)
2012. szept. 6. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!