Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy gond, ha 12 hetes terhese...

Nagy gond, ha 12 hetes terhesen nem sikerult vert venni a vedononek?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elek, jelenleg 12 hetes terhes vagyok. Elozoekben volt kisebb verzesem, barnazasom, de hala Istennek 1 honapja ez megszunt. Ma voltam vizsgalaton, ahol un. elso trimeszter-tesztet ajanlott fel a doktor, ami all: ultrahangos vizsgalatbol es vervetelbol. Az ultrahang osszejott, de sajnos a vervetel nem (nagyon nem jo a venam, 8 alkalommal szurtak meg, de semmi). Tapasztalt kismamak, anyukak, mi a velemenyetek: nem kertem a tesztet, a vervetel miatt. Nem tudom, jol dontottem-e vagy sem....:(
2009. júl. 28. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez elég durva,hogy nem tud vért venni...Ha valami ˝gond˝ van akkor azt miből állapítják meg?pl.vashiány,vércukor stb.

Vannak ugyan vizsgálatok,amik ˝elhanyagolhatóak˝,de szerintem ez nem az.

2009. júl. 28. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

jelentekzze be ujra és elötte sok folydékot igyál hogy teltebben legyenek a vénáid és eröltesd a kezed markjolássz meg hadonássz stb hogy kidabadjanak jobban az erek. ha nem tud megbökni az nem megoldás hogy menj haza, van ott még más növér is nem? vagy orvos?

32 eü-s

2009. júl. 28. 18:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Elhanyagolhato? Nezd, itt nekem kellett kernem a vizsgalatot, nem automatikusan zajlik a dolog.:(
2009. júl. 28. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Lényegtelen...a vérvizsgálat akkor is szükséges.A kismama állapotára abból utalnak.
2009. júl. 28. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, hogy 8X megszúrtak és semmi értelme nem volt? Hát ez tényleg röhej! És ha valami komoly bajod van, mondjuk altatni kell, akkor hogy fognak megszúrni?

Az nem valami kezdő nővérke volt? Mertz én is ápolónő vagyok, de nálunk az a "szabály", hogy ha 3X nem sikerül, akkor szólok valaki ügyesebbnek. (Orvosnak nem , mert általában azok még bénábbak. Persze lehet csak a mi osztályunkon) Szóval ezt nem értem. Gondolom, akkor a végén te mondtad, hogy akkor inkább hagyják? Szerintem az első vérvétel még kihagyható, mert ilyenkor még általában jók szoktak lenni az eredmények, csak később romlik el. De a későbbiekben mindenképp vetesd le. Mondjuk nálunk ilyenkor nézik a vércsoportot, a Hepatitis, lues szűrést is. De úgy látszik ez nem mindenhol kötelező.

2009. júl. 28. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem nagy gond nekem a védőnőm azt mondta hogy ők a körzetivel előszőr csak a 16,héten vetetnek vért tehát tőlem is csak csütörtökön vesznek először!
2009. júl. 28. 19:19
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszaitokat. Igen 8x szurtak meg es osszesen 5 nover, az otodik a fonover volt...de nem sok sikerrel. Nem en kertem, hogy hagyjak abba, ok dontottek igy, igaz, ha latnatok a karomat:( Na mindegy, remelem ettol csak jobb lesz a 16. heten, akkor megyek haza Magyarorszagra, remelem jobban sikerul.
2009. júl. 28. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!