Kedves kismamák! Sajnos a baráti társaságom elég fiatal, (én is az vagyok), nem értik, hogy körülöttem megfordult a világ, már nagyon nem keresnek. Más is van ezzel így? Hasonló kismamákkal szívesen leveleznék, beszélgetnék.35 hetes 23 éves kismama.
szia!
22 vagyok 15 hetes pocakkal :)
a barátaim szépen lassan lekoptak, mert nem megyek velük inni, füvezni (előtte sem tettem, egyszerűen nem dob fel), bulizni, stb. összesen a két legjobb barátnőm maradt mellettem, bár még ők is nagyon fiatalok, néha meg feledkeznek magukról és hívnak bulizni... szerintem egy kismamának nem való az éjszakai élet, főleg ilyen társasággal nem.
nekem speciel nem is hiányoznak, mostanában úgysincs kedvem az emberekhez, nyűgös, hisztis vagyok.
meg az ilyen barátok miatt ne is fájjon a fejed, nem igazi barátok, ők örülnének Nektek.
Én 22 vagyok,a férjem 24, 5 éve együtt vagyunk, 2 éve házasodtunk össze és most vagyunk 11 hetes ikerterhesek.:) Már 1 éve jártunk dokihoz,mert majdnem 1 évig sikertelenül próbálkoztunk,végül most gyógyszeres kezeléstől lettem várandós. A Baráti társaságunk inkább idősebb,érettebb emberekből áll,hiszen mi sem vagyunk a mai átlag huszonévesek szintjén. Mindketten kiéltük magunkat már azelőtt,mielőtt megismerkedtünk. Az egyik egyetemből 2 félévem van hátra,a másikat most kezdem és mindeddig folyamatosan dolgoztam is. (A férjem élete úgy alakult,hogy Ő már régóta,17 éves kora óta dolgozik.)
A legjobbnak mondható barátnőmet az egyetemen ismertem meg és tőlem 1 évvel fiatalabb. Azt mondta nekem nemrég,hogy biztosan azért nem sikerül a baba,mert nem akarjuk eléggé. Pedig akkor már rég jártunk a dokihoz. Nekem itt már el is dőlt,hogy mennyire látja át a helyzetünket és mennyire fontos Neki,hogy én boldog legyek. Mindig próbált hátulról mellbe lebeszélni róla és amikor kiderült a várandósságom,akkor szinte teljesen elfordult tőlem. Pedig napi szinten összejártunk,az Ő vőlegénye és az én férjem is jó barátok. És még csak azt sem mondhatnám,hogy Őt nem érdeklik a gyerekek,hiszen csecsemőgondozók vagyunk.
Viszont a baráti társaságunk érettebb felének vagy most fog születni babája vagy mostanság szültek,így hát közöttük tökéletesen feltaláljuk magunkat!:) Szerintem érdemesebb lenne Neked is "sorstársakkal" ismerkedni.
Mellesleg pedig az anyaságra való érettség nem köthető korhoz!
Szívesen levelezek Veled én is,ha gondolod írj privibe!:)
Kellemes babavárást a hátralévő kevés kis időre!:)
Sziasztok megint! 10-es vagyok.
Én azért sem beszélek róla a környezetemnek, mert egyszerűen itt, ahol dolgozom, tele van a munkahely 28-30 éves karrierista szinglikkel, akik egyszerűen nem értenének meg. Egy előző csoportomban már próbáltam erről mesélni, hogy fiatal anyuka szeretnék lenni, Nekem nem a munkaa legfontosabb - na, jól meg is ütöttem a bokám vele, keresztbetettek nekem, hátbaszúrtak kiutáltak. Még a nagyobb családban sem bízhatok. Van egy hugom 22 éves, de neki teljesen más tervei vannak az életben, ugyanakkor várja már a nagynéni szerepet :))) De pl. két unokatestvérem, akik 24 és 27 évesek (24 lány, 27 fiú) még abszolút a bulizós korszakkat élik, és látnotok kellett volna azt a fintorgó arcot, mikor a párommal (aki 24 éves) bejelentettük az esküvőt is, hogy hamarosan lesz... na ezért sem mondok semmi a kicsikémről. Majd megtudják, ha már látszani fog, nem fogok részletekbe bocsáltkozni. Egyébként unokanővéremmel, aki 24 éves, régen testvérként szerettük egymást, de mióta komoly kapcsolatom van (idén lesz 4 éve) , azóta egyszerűen próbált már páromról is lebeszélni, nemhogy a továbbiakról... hatalmasat csalódtam, és mostmár nem mondok el neki sem semmit.
Igen, kedves 12-es, az az időszak nekem is emberellenes volt :D A lakáson kívül csak a páromat meg anyukámat voltam képes elviselni.. :)) Azt mondják, hogy örülnek, de sosem kérdeznek rólam, babáról.
Kedves 13-as, igen, az írásodból látom, hogy tényleg nem egy az átlagos huszonévesek szintjén vagy, vagytok, mi is így vagyunk ezzel. Jártam eleget bulizni, már nem is hiányzik, de a páromnak sem. Az én legjobb barátnőm Németországban él, ezért a napi kapcsolat sajnos csak interneten volt. De azt vettem észre, hogy elbeszélünk egymás mellett.. Írt valamit, reagáltam, leírtam, hogy itt mi van, arra nem írt. Másnap újabb beszámoló, és ennyi..
Ezért is írtam ide, sajnos nincs hol hasonló emberekkel ismerkedni. :(
Kedves 10-es és 14-es :))
Nekem nem volt állandó munkahelyem, ezért erről nem tudok mit mondani. Viszont a család nálunk ugyanez.. Unokatestvéreim, egyikük most végez, ügyvéd, másikuk mérnöknek tanul, harmadik 16 évesen 3 nyelven beszél. Nem is kell többet írnom szerintem. Elképzelhetetlen nekik a baba, szerintük a mai életben a szülés, babakérdés csak 30-35-nél kezdődik. Mi is lassan öt éve leszünk együtt, te jó ég, hányszor próbáltak lebeszélni, elhívni.. :D
szia! én is 23 vagyok és holnap leszünk 11 hetesek! :)mi nem érezzük, hogy túl fiatalok lennénk, sőt! én kifejezetten elkésve érzem magam, főleg, mikor olyanokat olvasok, amit az első válaszoló is írt, hogy 22 éves és már 2 gyermeke van! valójában aközépiskolával elhagytuk a gyakori és mértéktelen ivás-bulizás kombót és mindig is inkább családcentrikusak voltunk. 4 éve leszünk együtt decemberben, igaz az anyagiak miatt házasok nem vagyunk, de a babóca már itt van velünk a pociban :)
szerintem ne aggódj azok miatt, akik elkopnak mellőled! amint megszültél, sokszor fogsz olyan társaságban megfordulni, ahol gyerekesek lesznek és biztos vagyok benne, hogy akkor ők lesznek az új barátok! csak ezt a "kis" pangást vészeld át valahogy! sok sikert és problémamentes babavárást! :)
Kedves 17-es!
Mindha szivemből szóltál volna! :) Egyébként mi is decemberben leszünk 4 évesek, már pocival fogok házasodni, szintén decemberben :)
Üdvözlettel: a 10-es és 14-es hozzászóló
17-es,dehogy vagy "öreg",mellesleg 1,5 hónap múlva már én is 23 leszek! :) Engem is fiatalon szült anyukám,22 volt,ami abban az időben normálisnak számított. Ma már a 30 az átlag sajnos.,és pont ezért is szólnak le minket hogy mi még fiatalok vagyunk ehhez,pedig szerintem az érettség sosem kor kérdése,van aki már 18 évesen megérik rá,van aki meg sosem fog...
A Ti szüleitek is fiatal szülők voltak? Lehet hogy mi is azért szerettünk volna korábban gyereket,mert azt láttuk otthon hogy ez jó? Én büszke vagyok hogy az anyukám most lesz 45 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!