38 hetesen 4070 grammra becsülték a fiunkat. Nektek megállta a helyét a becslés?
Ja, a többi nagyjából stimmelt.
Viszont a szülésznőm azt mondta, hogy egy kilós tévedéssel is találkozott már, bár az tényleg ritka, de fél kilóig gyakori.
A tévedés nagyon gyakori.
Hugom kisfiát 3000 gr-ra becsülték, 2700 lett, az én fiamat max. 3200 gr-ra, és 3640 lett.
3600 gr-ra becsülték a babámat 38 hetesen.
41 hetesen született meg 3830 gr-mal.
Végül is nekem eltalálták.
De a barátnőmnek csúnyán mellényúltak, 4,5 kilóra tippelték, erre 2,5 kiló lett...
Tudod, csinálnak egy becslést a fejméretből, a mellkasméretből és a combcsont hosszából... De hogy mennyi hurka van a gyereken, azt nem látják rendesen, azt nem tudják megbecsülni...
Szülés előtt 3 nappal becsült súly: 3695gramm
Végül 3700grammal született a fiam.
Nálam tökéletesen mérték. :D
Nekem össze-vissza mérték, 37hetesen 2,9kg-ra, majd 39hetesen 3500ra, és másnap 3050grammal született. :)
MÁsik fiamat is fél kg-mal nagyobbnak saccolták, születése napján 3100ra mondták, de csak 2,6kg lett.
tesómnak eltalálták, neki 3,6kg-ot mondtak pár nappal szülés előtt és 3,7kg lett.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!