Kislány névvel gondban vagyunk, ráadásul ikrek. Tudtok ajánlani szép lány neveket?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 13:24
12/28 anonim válasza:
Adrienn, Barbara, Dóra, Veronika, Anett, Sarolta
Nekem ezek tetszenek.
13/28 anonim válasza:
Anita, Amina, Amira, Aliz, Lilla, Szilvia, Maja, Mira, Kitti, Vivien, Gina, Natália(Nati)
15/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
A vezetéknév: Vargyas.
2012. szept. 4. 14:04
16/28 anonim válasza:
Szerintem akkor illene hozzá a V-vel kezdődő keresztnevek, vagy magánhangzóval kezdődőek, hogy ne legyen mássalhangzó torlódás a vezetéknév végi s miatt. Vargyas Viktória is nagyon szép név szerintem, Vargyas Emília akár.
19/28 anonim válasza:
Tímea, Réka, Rebeka, Kinga, Laura, Dorina, Petra, Eliza, Diána, Bianka.
20/28 anonim válasza:
Nekem is több ma már ritkább, de mindenki számára ismert keresztnevek is tetszenek: Melinda, Paula, Ida, Anita, Andrea, Krisztina, Tímea, Veronika, Edina, Éva
Vargyas Edina, Vargyas Tímea, Vargyas Andrea szerintem jól hangzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!