4 hetes terhesen 3 mm-es petezsák normális?
Figyelt kérdés
még nem látnak benne embriót2012. szept. 3. 21:25
1/6 anonim válasza:
Hát ezt nem tudom,de nekem 6 hetesen az volt a papíron h szabályos petezsák, crl:8mm grav.s 5/6,adnexumok eltérés nélkűl és életjel még nem látható,szerintem normális...nyugi
2/6 anonim válasza:
Igen, sőt még többet is láttak, mint kellett volna. Általában 4 hetesen még nem látni petezsákot sem. Szóval eddig minden ok.
3/6 anonim válasza:
Nekem 4 hetesen 6x6mm volt a petezsák
4/6 A kérdező kommentje:
akkor ez nagyon változó. de ez hogy lehet? valakinek még csak megvastagodott méhnyálkahártyát valakinek meg 6*6 mmes petezsákot látnak? nekem 20ánfogant, tehát még csak 14 napja
2012. szept. 4. 06:48
5/6 anonim válasza:
szia! nekem 4 hetesen 10 mm-es petezsákot láttak, szóval úgy látszik ez tényleg nagyon változó.
azóta hogy vagy?:)
6/6 anonim válasza:
Szia!
Én ma vagyok 5 hetes és 1 napos terhes, és az ultrahangon semmit még nem láttak, úgyhogy te jobban állsz. Remélem, egy hét múlva már nálam is látnak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!