Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Zorka név nektek hogy tetszik?

A Zorka név nektek hogy tetszik?

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 21:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hm! Bocsi! Nem "kerek", hanem "gyerek"!
2012. szept. 3. 21:37
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem szörnyű név, bocsi.
2012. szept. 3. 21:38
 13/23 anonim ***** válasza:

Kiszámolom persze.

Akkor Kósa Zorka?

2012. szept. 3. 21:39
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem tetszik annyira.Semleges.A Kósa Zorka nekem kicsit hülyén hangzik.
2012. szept. 3. 21:42
 15/23 A kérdező kommentje:
Igen az lenne..De még nem tuti a dolog
2012. szept. 3. 21:43
 16/23 anonim ***** válasza:

Belső Én (14=5): Öntudatos, szerencse gyermekei, mert pozitív a hitük. Tálcán kapják az élet lehetőségeit.

Külső Én (22=4): Realista, rendkívüli logikai képessége van. Munka: Pénzügy és számok világa. Pl.: adminisztráció, könyvelés, kereskedelem, gyártás, építés.

Munkamániás, Szabályok szerint él.

Viszont a (14+22=36=9): a legcsaládcentrikusabb, nyitott, barátságos, ha Ő úgy akarja.Meg van benne a felelőség érzet. Szerencsés, karierista, de veszélye a 3-as miatt van, ami felerősíti a nagy idegi megterhelést. Nagyon élénk a fantáziája, művésznek kiválló. Mesemondó, de kibillent esetben hazudozó is lehet. Nagyon érzékeny, értelmes, konfliktus kerülő, zsörtölődő, sokszor magának való. Egyáltalán nem könnyű természet, de ennek ellenére még is szerethető személyiség!

2012. szept. 3. 21:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, szerintem aranyos név.
2012. szept. 3. 22:39
 18/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a vezetéknévvel nagyon nem hangzik jól, inkább olyan viccesm kicsit kelekótya hangzású.

Függetlenül a vezetéknévtől, ilyen becézős nevet (Zorka, Dorka, Panka, Borka, Borcsa, Manka ...meg hasonlók) én nem adnék a gyerekemnek, mert ez a kislány is lesz majd 30-50-801 éves is, gyerekként biztos aranyos és jópofa egy becenév, de később? Lehet persze becézni kicsinek nyugodtan, nincs ezzel gond, de felnőttként egy komoly pozícióban nem biztos, hogy szerencsés választás.

De persze mindenkinek a maga dolga, hogy milyen nevet választ, ez csak az én SZUBJEKTÍV véleményem. Megbántani nem szeretnék senkit.

2012. szept. 3. 23:23
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
abszolút egyet értek az utolsó hozzászólással.
2012. szept. 4. 06:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Számmisztikával számoló kérlek nekem is számold már ki a Szonja nevet:))
2012. szept. 4. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!