A Zorka név nektek hogy tetszik?
Kiszámolom persze.
Akkor Kósa Zorka?
Belső Én (14=5): Öntudatos, szerencse gyermekei, mert pozitív a hitük. Tálcán kapják az élet lehetőségeit.
Külső Én (22=4): Realista, rendkívüli logikai képessége van. Munka: Pénzügy és számok világa. Pl.: adminisztráció, könyvelés, kereskedelem, gyártás, építés.
Munkamániás, Szabályok szerint él.
Viszont a (14+22=36=9): a legcsaládcentrikusabb, nyitott, barátságos, ha Ő úgy akarja.Meg van benne a felelőség érzet. Szerencsés, karierista, de veszélye a 3-as miatt van, ami felerősíti a nagy idegi megterhelést. Nagyon élénk a fantáziája, művésznek kiválló. Mesemondó, de kibillent esetben hazudozó is lehet. Nagyon érzékeny, értelmes, konfliktus kerülő, zsörtölődő, sokszor magának való. Egyáltalán nem könnyű természet, de ennek ellenére még is szerethető személyiség!
Szerintem a vezetéknévvel nagyon nem hangzik jól, inkább olyan viccesm kicsit kelekótya hangzású.
Függetlenül a vezetéknévtől, ilyen becézős nevet (Zorka, Dorka, Panka, Borka, Borcsa, Manka ...meg hasonlók) én nem adnék a gyerekemnek, mert ez a kislány is lesz majd 30-50-801 éves is, gyerekként biztos aranyos és jópofa egy becenév, de később? Lehet persze becézni kicsinek nyugodtan, nincs ezzel gond, de felnőttként egy komoly pozícióban nem biztos, hogy szerencsés választás.
De persze mindenkinek a maga dolga, hogy milyen nevet választ, ez csak az én SZUBJEKTÍV véleményem. Megbántani nem szeretnék senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!