Mikortól lassúl be a baba?
ja.
szinte egésznap megállás nélkül, nem kimondottan rugdos, hanem nyomkodja magát :D
A 30. hét után mondják, hogy belassul a kevesebb hely miatt. De én sem vettem észre változást a mozgásában.Leszámítva az utóbbi 3 napot, amikor majd kijön az oldalamon, de pont ezt mondta ma már több kismama is. Biztos a melegfront:-)
36 hetes kismama
Hát az enyém nemhogy belassult volna, inkább még aktívabb. Nem tudom, mikor alszik, de szerintem sose. Az ébren töltött időben pedig az a kedvenc elfoglaltsága, hogy megpróbálja kirúgni a hasfalamat.
Szóval nem tudom, mi az igazság, de már majdnem 32 hetesek vagyunk és egyáltalán nem lassul.
Az én babám most kezd belassulni,eddig végig az arcán pörgött odabent.
39 hetes kismama
köszi a válaszokat
szerintem az én picikém se alszik sokat ( vagy álmában is mocorog ).
mindenkinek boldog babavárást
ja, vajon amikor szinte behorpad a köldököm mit csinál?
Az enyém se lassult be.. :) Totál izgő mozgó. És valóban nekem is ki akar bújni az oldalamon. a Bal oldalamat szereti. És általában brékel a hasamban :)))) Mmert a feje mindig lent van, de a szívhang hol egyik hol másik oldalt. :) Vicces. :) Ha nagyon ki akarja nyomni az oldalam akkor én fogom és visszanyomom., nem mindig megy sikerrel. Most pl. olyat kaptam utána hogy csak néztem :)) Megérdemlem igaz ?:)))
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!