Erika2693 kérdése:
MÁV UH BEJÁRATA MERRE VAN? FONTOS!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a máv kórházban a 18.hetes uh-ot hol csinálják? melyik bejáratnál? nagyon fontos lenne mert holnap kell mennem de a nőgyógyászom nem ismeri a máv kórházat és így ő nem tudott nekem segíteni. Remélem valaki tudja,és jobban ismeri a máv kórházat mint én :D Előre is köszönöm!2012. szept. 3. 19:31
1/4 anonim válasza:
A Szombathelyi Máv kórházra gondolsz? Mert ott ha bemész a földszinten balra van a kartonzo,ott megtudják mondani.
2/4 anonim válasza:
ha a pestire gondolsz akkor abból az irányból van a bejárat ahol a buszok is közlekednek. ott bemész, lemész a lejtőn és az épület oldalának mentén kell menni egy picit, ott a bejárat. ott bemész és ott a betegfelvételen tudsz bejelentkezni uh-ra. ha bemész akkor el kell menni majd jobbra, ott lesz a betegfelvétel :)
3/4 anonim válasza:
Én 2011 jan-ban szültem a MÁV-ban, és akkor biztosan nem kellett betegfelvételre menni , ha csak UH-ra ment az ember (ami amúgy az épület másik végében van). Az UH a Rippl Rónai utca felöli oldalon van, azon a bejáraton érdemes bemenni, nem a főbeáraton (ami a Dózsa Gy. útról nyílik).
A sima UH a félemeleten, a genetikai UH a 2. emeleten van.
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! nagyon szépen köszönöm a válaszokat,és szerencsére sikeresen meg is tanáltuk a 2.emeleten. am igen a budapesti máv kórház kellett. :D
2012. szept. 4. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!