Ti mennyit adtok a dokinak vizsgálatért? és szülésért?
Az én dokim tök korrekt 4000 és amit tudsz, gondolsz a szülésért, Ő nem kér. Ha nem tudsz nem adsz. Látszik hogy nem elsőrendű a pénz nála.
Szerintem járj a rendelőbe aki épp van ahhoz és rakjál félre 30 ezer körül annyit illik azért, és a szülés előtt aki a legszimpibb volt a terhesgondozáson azt kérd meg, vállalja el.
Most nem azért de ti nem tartjátok felháborítónak hogy pénzt KELL adni a dokinak holott ez a dolga?(ezért fizetik).
Tudom ilyen világot élünk...én is adni fogok ..de az akkor is.............
Már miért KELLene?
Nincs fogadott orvosom, ügyeletesnél fogok szülni és egy fillért sem fog kapni sem az orvos, sem a nővérek akkor sem, ha meg leszek elégedve.
Nekik ez a dolguk, a boltban is elteszem a 10 Ft visszajárót, nem hagyom ott borravalónak csak azért, mert kedves volt velem a pénztáros.
Pont ezért írtam, hogy nem kötelező.
Sőt, pl. Németországban a doki elég furán nézne rád, ha pénzt akarnál neki külön adni.
Én gyógymasszőr vagyok, tehát ez is egészségügy, mégsem annak reményében masszírozok, hogy hátha csurran némi hálapénz a kezelés után, hanem mert fantasztikus látni, ahogy az agyvérzéses beteg szép lassan elkezd járni és ehhez én is hozzásegíthettem.
Szeretném hinni, hogy vannak orvosok hasonló hivatástudattal, akik nem azért szerezték meg a doktori címet, mert számítottak a "zsebpénzre", hanem mert szívből gyógyítani akarnak.
Ráadásul pont a nőgyógyászokat nem kell félteni az éhenhalástól.
Akkor már inkább adnék a bolti eladónak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!