Közeleg a szülés, az új élet és teljesen be vagyok tojva! Más is így van ezzel, járnak hasonló cipőben?
minden anyuka tudja mire gondolsz, és min mégy most keresztül:)
ne aggódj három-négy hónap (nekem kellett ennyi) és lassan sikerül feldolgozni az anyaságot
Amikor megszületik, és a kezedben fogod tartani, akkor minden ilyen jellegű kérdésed megszűnik. Az az a pillanat, amit sosem felejtesz el.:)
Arra meg igen, figyelni kell, hogy egymásra is jusson idő.:)
Hány éves vagy? Azért kérdezem, amit az első válaszíró írt, hogy ezen mindenki keresztül megy. Hát akkor én lógok csak ki a sorból, mert mi már annyira vártuk/várjuk a kisfiunkat, hogy bennem sosem merültek fel ilyen érzések, amióta terhes vagyok.
37+1 hkm
Szia! Nagyon kedveset írtál,valahogy erőre kaptam tőle :)
A baba még bent,de, már jó lenne, ha kibújna. Már nehezen megy az alvás,minden gondolatomat Ő tölti ki,ezért vagyok fent most is. Ahogy megébredek, az első gondolatom,hogy vajon milyen lesz a szülés,mikor jön,hogy fog kinézni,lesz-e haja?!nagyon izgatott vagyok,a túlhordás miatt félek,mert nem akarok bajt,na meg 2 naponta kórházba járni sem.
Visszatérve az írásodra,nagyon sajnálom,hogy Neked egyedül kellett átélned a babavárást,de ez -ha lehet ilyet mondani- csak talán még jobban megerősített. Nem tudok Rólad semmit,hogy ki vagy és hol élsz,de őszintén remélem,hogy minden rendbe jött már annak ellenére,hogy egyedül voltál/vagy. Én hiszem,hogy mindenkinek van egy társa,valahol a világban. Bár nehez megtalálni,de nem lehetetlen. És kívánom Neked,hogy mihamarabb belépjen egy ilyen valaki az életedbe. De ha mégsem jönne,akkor is van egy csodás gyereked,akiért megéri élni. Köszönöm,hogy lelket öntöttél belém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!