30 hetes vagyok. Az elmúlt pár napban néha megjön érzésem van, tompa, nem görcs. Normális? Aggódjak? Van hogy egy nap 2szer és van hogy egy nap 4szer érzem. A babám nagyon sokat mozog és néha kellemetlen.
Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 09:14
11/15 anonim válasza:
Szia!Én 26hetes vagyok,és a múlt héten én is ezt éreztem.Felhívtam a dokimat,aki azt tanácsolta,hogy sokat igyak,mert attól is fájhat.Nekem ez bevállt,tényleg ez lehetett a gond.
12/15 anonim válasza:
Szia! Na mit mondott a doki? Jól vagy, minden oké?
Tegnapi szintén 30 hetes pocis:)
13/15 anonim válasza:
Szia! Én a 33. hétben járok és nálam is ugyan ez a helyzet.Néha menzi szerűen fáj a hasam alul. Nekem is szabin van a dokim, én is várom, hogy mit fog mondani Neked a dokid. Előre is köszi!
14/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Bocsi,de nem volt 2 napig internet...
Szóval a doki azt mondta hogy magnéziumot szedjek, és ha megint érzem akkor nyugodtan emelhetem az adagomat, azaz vegyek be. De szerencsére a méhszáj zárt, így nincs gond. De ő sem mondta hogy gond lenne. Valószínű jóslók.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 30. 08:09
15/15 anonim válasza:
Köszi, hogy írtál, további boldog és panaszmentes babavárást!
(A most már 31 hetes pocis:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!