30 hetes vagyok. Az elmúlt pár napban néha megjön érzésem van, tompa, nem görcs. Normális? Aggódjak? Van hogy egy nap 2szer és van hogy egy nap 4szer érzem. A babám nagyon sokat mozog és néha kellemetlen.
Nyugi! Valószínüleg a méhed készülödik a szülésre.
Én is így vagyok ezzel...bár mi már a 34 hétben járunk!
Szerintem csak nyúlnak a méhszalagok.Nekem ugyanez volt.Most nő a legtöbbet a Babád.A mozgása most már később is kellemetlen lesz.
39h
Szia!
Nekem már a 27.héttől voltak keményedéseim és néha kis görcseim.Semmi baj nem történt 38.hét után született a babám.A keményedésre Béres MgB6-ot szedtem.
Szia! Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de pontosan ugyan ez játszódik le velem is! 30 hetes 4 napos vagyok, és főleg esténként mensi szerű érzésem van. Nem fáj, nem görcsöl, csak fura, mert ilyen eddig nem volt. Van, hogy nap közben is előjön 1-2 alkalommal. Ha megkérdezted a dokid, majd megírod nekem, hogy mit mondott? Az enyém épp szabin van, vele nem tudok beszélni. Már néha azon parázok, hogy nehogy előbb akarjon jönni a kiscsaj... Még egyszer is bocsi, hogy nem válaszoltam, de én is épp ilyen tanácstalan vagyok!
30 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!