Az orgazmustól érez valamit a baba?
Figyelt kérdés
Jó az neki, vagy nem?2012. szept. 2. 14:42
1/5 anonim válasza:
Nem fogja megmondani, az tuti.
Nincsenek még gondolataik, emlékezetük meg abszolút.
Max hogy gyorsabban ver a szived annyit érez.
2/5 anonim válasza:
Ha az anyában boldogsághormonok szabadulnak fel, az lehet, hogy a babára is jó hatással van. De nem vagyok szakértő. :)
3/5 anonim válasza:
Az endorfint (boldogsághormont) ő is érzékeli az tuti. Valószínűleg élénkebb lesz utána, de magából az orgazmusból nem érez semmit, mert anatómiailag lehetetlen. Max ha bekeményedsz az orgazmustól, akkor azt érzi, de azt is csak közvetve.
4/5 anonim válasza:
Járok egy pszichológushoz relaxációra és azt mondta azért is nagyon jó az orgazmus terhesség alatt mert a babára nagyon jó hatással van boldogság-jó érzés amit Ő is érez, tehát sok orgazmus boldog baba:-)))
5/5 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy az a hormon ami orgazmuskor felszabadul eljut a babához is és ő is érez belőle valamit.
boldog bavavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!