Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes korig lehet abortus...

Hány hetes korig lehet abortuszra menni?

Figyelt kérdés
Egy iszonyat nagy ballépésem volt, védekezés nélkül szexeltem a barátommal, de ő elméletileg kihúzta idejében. Sok ideje együtt vagyunk, és ő előtte kb háromnegyed évig nem szexeltem. tegnap kellett volna megjönnie. Lehet hogy a szex felborította a hormonháztartásom? mindent irjatok le amit tudtok ez esetben, és az abortuszról, és hogy kb mennyibe kerül. Nagyon hálás vagyok, köszönöm. L/15 :(
2012. szept. 2. 06:37
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
ha jól tudom 12. hétig
2012. szept. 2. 06:54
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

hát amúgy a zsexnek semmi köze a hormonokhoz. legjobb lesz, ha most elmész a dm-be, rossmannba, patikába és veszel egy 300 forintos terhestesztet. ha már most késik a vérzésed, ki kell mutatnia az esetleges terhességet (nekem 2 nap késés után volt szörnyen halvány). így megtudod mi az igazság ,nem kell idegeskedni, csak ha tényleg megvan a baj. ha nem vagy terhes, akkor már csak annyi dolgod van hogy legközelebb gumit húztok akkor is, ha cigány gyerekek potyognak az égből. ha nincs gumi, akkor meg nincs szex!

ha meg terhes vagym szólsz anyának mindenképp, megölni biztos nem fog, de ami lebaszást kapsz azt tudod úgyis, hogy megérdemled, elmentek kórházba és úgy 1-2 héten belül megtörténik az abortusz. ennyi. legközelebb vigyázz úgy, hogy ne kelljen idegeskedni!

2012. szept. 2. 06:59
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Nem biztos, h terhes vagy, lehet az idegeskedés miatt késik

2. Menj el tesztet venni tényleg, és akkor legalább megtudod, h mi a helyzet? (Gyógyszertár, dm, rossmann)

3. Abortuszt a 12. hétig lehet, szülői belegyezéssel, pár kötelező körön átjutva (nődoki- családi szolgálat-védőnő- nődoki); kb. 30 ezer forint.

2012. szept. 2. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Legalább annyi eszed lett volna, hogy utána elmész esemény utániért basszus.

Egyébként 18 év alatt (természetesen szólői beleegyezéssel) 18. hétig.

De azért nem ártana hamarabb intézni a dolgot.

2012. szept. 2. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Így van 18 éves kor alatt 18 hetes terhességig meg lehet szakítani. De nehogy eddig húzd, már a 12. heti abortusz is veszélyes, elég nagy a baba, dobog a szíve, rendesen ki van fejlődve, szóval minél előbb szólj anyukádnak!
2012. szept. 2. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!