Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a nőgyógyászom szabadságon...

Ha a nőgyógyászom szabadságon lesz és ügyeletes orvos vezeti le a szülést akkor kinek mennyit adjak?

Figyelt kérdés

A nőgyógyásznak akkor adjak? Magánrendelésére járok, így mindig fizetek. Az ügyeletesnek akkor is a "szokásos" 50-100ezret szokás adni? És ha csak a végére jön be és minden komplikáció mentes?

Nagyon rossz, hogy nincs egy egységes tarifa...

2012. szept. 1. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Ne haragudj,hogy ezt írom,de normális vagy??????Ha a fogadott orvosod(akinél ott hagytál a magánrendelésen már majdnem 100 ezret)nem hajlandó bejönni levezetni a szülésed a helyedben felhívnám azt elküldeném melegebb éghajlatra.A másik,hogy az ügyeletes orvos azért van,hogy szülést vezessen le,ő nem a fogadott dokid.Miért adnál neki egy fillért is???Ez a munkája.Te kaptál plusz pénzt,mert elvégezted a munkád?????Még egy köszönömöt sem!!!Csajok,ne rontsuk már el ezeket a "dokikat"!!!ÉN nem leszek hajlandó még a fogadott orvosomnak sem 40 ezer forintnál többet adni és azt is csak akkor,ha minden komplikáció mentes vagy ha komplikáció esetén nem hagy kínlódni.Pedig megtehetnénk,hogy többet adjunk.Ennyi!!!Nekem ez a véleményem.Vagy mindenki milliomos ebben az országban???Nem értem.
2012. szept. 3. 09:18
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen normális vagyok, csak tájékozódok. Köszi a választ, most már tudom hogy mit kell tennem.

Egyébként normális stílusban is lehet segíteni a "tudatlan" elsőbabás kismamáknak...

2012. szept. 4. 07:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Egyébként még annyi, hogy a dokimat a terhesség előtt már kiválasztottam és ő is ember, érthető hogy szabin lesz. A terhesség majdnem 10 hónap, ha sose menne amikor szül kismamája sose menne szabira. Ez teljesen normális én emiatt egyáltalán nem haragszom rá, főleg, hogy két ünnep között decemberben fogok szülni.
2012. szept. 4. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!