Igaz, hogy akkor múlik el a hányinger, ha megmozdul a baba?
Figyelt kérdés
Akkor nekem még nem fog,mert néha hányingerem van?2012. szept. 1. 14:25
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlen, de nagy átlagban lehet. Az elsővel 18. hétig hánytam, a másodikkal 24-ig, harmadikkal 13. hétig.
2/9 anonim válasza:
Én mindkét terhességemnél a 16. hétig hánytam, most pl. a 20. hét környékén mozdult meg a baba. Nálam nem volt összefüggés.
3/9 anonim válasza:
A baba már 8-10 hetesen is mozog.....csak nem érezzük.....
4/9 anonim válasza:
nekem 14. het korul elmult a hanyinger a babat pedig 18. heten ereztem elszor. szerintem nincs osszefugges.
5/9 anonim válasza:
Én a 16.hétig napi 2x hánytam,utána a hányás elmúlott de a hányinger maradt.A 18.héten megmozdult a kislányom akkor elmúlott a hányinger is.Szóval nálam bejött.
6/9 anonim válasza:
Nekem akkor kezdődött igazán és végig hánytam..igaz az már a gyomorsav miatt volt:(
7/9 anonim válasza:
Nekem 12. héten elmúlt a hányinger (hál istennek).
8/9 anonim válasza:
Hmmmm... Nem hiszem, h lenne összefüggés! Nekem hál isten a 11.héten teljesen elmúlt az ismerősömnek pedig még 26hetesen is volt hányingere/hányás! Szerintem ez abszolút egyén függő!
9/9 anonim válasza:
nekem a 14.héten mozdult meg érezhetően elösször azóta van hányingerem kegyetlenül... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!