Milyen ételeket szabad és nem szabad enni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Fűszeres kaja mehet?(chilis baba)ti miket kerültetek és miket ettetek szívesen?2012. aug. 31. 20:19
1/5 anonim válasza:
a terhesség nem betegség, egyél ugyanúgy amennyit eddig és azt ami jól esik, csak mértékkel.
és több gyümölcs és zöldség legyen az étrendedben és sok folyadék főleg víz.
lerágott csont ez a kérdés már.
2/5 anonim válasza:
Nyers húsos, nyers tojásos ételeket ne, úgy ésszel, logikusan. Lágy sajtokat sem ajánlják.
3/5 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz. Azt se felejtsd el, hogy a füstölt husik sem jók. A sonka, kolbász sem... A zöldséget, gyümölcsöt alaposan meg kell mosni. A földdel ne nagyon érintkezzen a kezed. Tiramisu: én imádom, de van benne nyers tojás!
4/5 anonim válasza:
egyél úgy mint előtte, a terhesség állapot és nem betegség
5/5 anonim válasza:
Mivel terhességi cukorbetegséged lehet, ami elég gyakori, érdemes odafigyelni már az elejétől. Cukros édességeket, csokikat kerüld. Egyébként meg próbálj egészségesen étkezni.
Úgy tudom a májat is érdemes kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!