Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy megfordult a...

Lehet hogy megfordult a babám? 25 hetes terhesség.

Figyelt kérdés
25+5 kismama vagyok. Eddig a kötelező és a 4D-s ultrahangokon is mindig medencevégű fekvésben volt a babám. Olvastam, hogy sok magzat a 30.-32-hétig így fekszik. 2 hete úgy érzem, hogy ahol most elvileg a feje van tehát fent a köldököm felett jobboldalt ott erősebbek a mozgásai,mint pár héttel ezelött amikor mindig csak lent a medencémnél éreztem a rúgásokat. Ez jelentheti azt, hogy mostanság a kezei mozgását érzem, vagy esetleg megfordulhatott fejfekvésbe? Van hogy úgy érzem fent jobb oldalon,mintha kitolná a hasam. Uh-ra két hét múlva megyek, csak érdeklődök szerintetek melyikre van nagyobb esély.
2012. aug. 31. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen korban még össze-vissza mozog, nem érdemes ezen rágódni. Majd 28 hét felett lesz érdekesebb a dolog. Az, hogy az eddigi UH-on mindig medencevégű volt, csak a véletlen műve, nem valószínű, hogy hetekig abban a pózban feküdt, csak akkor éppen mindig úgy volt, mikor nézték.
2012. aug. 31. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 24 hetes uh-n csinált a kiscsaj egy triplaszaltót, a doki hirtelen azt sem tudta, mi hol van. :-) A 30-34 héten fog csak beállni, akkor már kisebb lesz neki a hely a pörgéshez.
2012. aug. 31. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:

pár nap múlva 31 hetes leszek és ugyanez van mint nálad.

a kis feje van tuti a köldököm felett, mert voltunk 4D-n és ott pont faros volt és úgy feküdt ahogy írtam most.

folyamatosan kinyomja a kis fejét és jó nagy pukli van a köldököm felett.

tiszta ideg vagyok hogy nem fog befordulni időben.

úgy tűnik jól elvan így :(

2012. aug. 31. 20:03
 4/5 ZsZs27 ***** válasza:
30. héten ikreim mindketten be voltak fordulva. 32. héten már egymás lábát szagolgatták:) Sajnos rögtön utána mentem is szülni (de nem a fekvés miatt). Nyugi, fog még forogni eleget, most még bőven van helye.
2012. aug. 31. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Én elhiszem, hogy van még bőven helye, meg valószinüleg be fog fordulni, de ahhoz szerintem sok ultrahangon voltam, hogy talán ki merjem jelenteni,hogy mindig faros. Persze gondolom a vége felé benne is meglesz a kisbab ösztön és megfordul.

Sajnos a 20.hét óta nem problémamentes a terhességem, mindig van valami amivel megijesztenek, és sokszor is vannak panaszaim. De reménykedek, hogy kihúzom még vagy 10 hetet.

Utolsó elötti,neked mit mondott a dokid, meddig fordulhat be a baba, és ha addig nem, akkor felajánlotta a művi megfordítást, vagy császárt ecseteli esetleg?

Köszönöm a hozzászólásokat! :)

2012. szept. 1. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!