Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kötözött valaki terhesség alatt?

Kötözött valaki terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Ki hogy viselte?Mert nekem van egy 3 éves lányom,amikor a régi lakásról beszél azt mondja hogy a mi lakásunkban stb akkor mindig sírva fakadok,nem is bírom abbahagyni :(

el fog ez múlni?Mert most nagyon rosszul vagyok vagy csak a hormonok dolgoznak?

2012. aug. 31. 19:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Költözött!
2012. aug. 31. 19:36
 2/3 anonim ***** válasza:
én a teherbeesésem napján költöztem, de gyerekem még nem volt így annyira nem volt megviselő a dolog. igaz három héttel később még szekrényt pakoltunk apával, ki hitte volna hogy baba lesz. persze semmi baja nem lett :)
2012. aug. 31. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

én kétszer költözök a terhességem alatt... anyámmal laktunk együtt egy nagy lakásban és vettünk előbb neki egy kicsit, aztán hitelt vettünk fel és magunknak egy másikat. még éppen anyámnál lakunk, készül a saját lakásunk. kb 26 hetes voltam az első költözésnél, most vagyok 37 hetes. remélem kibírom, míg kész lesz a lakás....

a gyerekek könnyen alkalmazkodnak. sztem te sajnálod a régi lakásotokat igazán. persze lehet, hogy a hormonok is közrejátszanak.

2012. aug. 31. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!