Szent Imrében kit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Területileg ugyan nem oda tartozom, de mindenképp az Imrében szeretnék szülni. Melyik nőgyógyászt ajánlanátok, aki szakmailag megbízható, emberileg is normális, el lehet érni telefonon ha gond van, és árban sincs elszállva?
Köszönöm annak aki segít!!!
2012. aug. 31. 17:45
1/8 anonim válasza:
Én a Dr Tasi Róbertnél szültem,nagyon kedves volt végig és fantasztikus volt a szülésem.Van egy Éva nevű szülésznő vele szokott dolgozni.Érdemes szülésznőt is fogadni nem bánod meg.
2/8 anonim válasza:
Én is a Tasinál szültem. És én is nagyon meg voltam elégedve.:)
3/8 anonim válasza:
Első vagyok,most hány hetes vagy? :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Dr Tasi-ról már máshol is csupa jókat olvastam, ezek szerint nem véletlenül. Esetleg Dr Barna Pétert nem ismeri valaki? 9 hetes vagyok egyébként. :)
2012. aug. 31. 21:17
5/8 anonim válasza:
Barnáék?Vagy Barna mert van ott egy apa és fia róluk hallottam már kevésbé jót is.A fiához járt valaki és elment nyaralni az ifj Barna és az öreg nem nagyon foglalkozott a kismamával.Mélyen csalódott volt.De elnézést ha nem egyre gondolunk.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Tasi Róbertet én is jó szívvel ajánlom. Végig nagyon kedves, rendes volt. Császáros voltam, és a kórházi lét alatt gyakorlatilag mindig jött és érdeklődött, hogy vagyok. Meg is vizsgált hazajövetel előtt.
A szobatársamnak az ifjabb Barna volt az orvosa. Egyszer sem jött be, sőt még a szobatársam rohangált utána, hogy írja alá a zárót.
7/8 anonim válasza:
Akkor jók az infóim!2 Barna van ott.Apa és fia.Igen hozzám is bejött szülés után minden nap!Hogy hogy vagyok minden rendben van e.És nem a pénz miatt.
8/8 anonim válasza:
Én Dr. Szigeti Katalinnál szültem sürgősségi császárral. Maximálisan megbízható, bármikor lehetett hívni, mindig segítőkész volt, és szülés után is mindig benézett hozzám. Tényleg a mi érdekeinket tartotta szem előtt, neki köszönhetem, hogy a komplikációk ellenére is probléma nélkül jött világra a kisfiam. Elég sokat voltam a vajúdóban és akkor is megállapítottam, hogy az összes orvos közül nekem magasan ő a legszimpatikusabb. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. Magánrendelésére jártam, egy alkalom 8.000 Ft, viszont sosem kell külön fizetni a havi laborvizsgálatokért (nem sztk, nincs sorban állás!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!