30 hetes kismamák mennyit hiztatok eddig?
Figyelt kérdés
Hány kilóval kezdtetek és mennyinel jartok?én 48kilóval kezdtem most járok +8 kilonal. Ez sok?2012. aug. 31. 14:10
1/7 anonim válasza:
en 30+5 hetes vagyok es en is 48-rol kezdtem es en is 8 kilot hiztam eddig :D en kicsit sokallom magamnak, bar nem vagyok kover szinte csak a hasamra ment. eleinte azt gondoltam hogy 60kilonal nem leszek tobb, hat nem tudom, most mar nem vagyok biztos benne :) bar ugy vagyok vele hogy meg 62 is jo. nem stresszelem mar ezen magam utana ugyis leadom.
2/7 anonim válasza:
28 hetes vagyok, 14 kilonal jarok, 53-rol kezdtem
3/7 anonim válasza:
33 hetes vagyok és 16,5 kgnál tartok 60ról kezdtem 168 cm vagyok, 24.hét óta vizesedik a bokám (szerencsére csak az,kezeim nem!)
4/7 anonim válasza:
És milyen magas vagy,kedves kérdező.Én már ugyan a 36. hétben vagyok.most tartok kb. 7 kilónál.172 cm vagyok,65 kilóról indultam(3. baba).30 hetesen kereken +5 kiló volt rajtam.
5/7 anonim válasza:
50 kilóval kezdtem és 58 vagyok most, 30. hétben
6/7 A kérdező kommentje:
160 cm vagyok kb.
2012. aug. 31. 18:37
7/7 anonim válasza:
32 hetes vagyok, 57-ről indultam, 165 cm vagyok. Eddig 7 kg-nál járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!