33 hetes anyucik, van még rajtam kívül, akinek nem olyan
aktív a babája?
Figyelt kérdés
Csak az írjon legyen szíves, akinek a kérdés szól. Köszönöm. Én pl. egész éjjelt átalszom, és nem kelek föl mozgásra, lehet nem is mocorog.. Ha lefekszem oldalra, akkor persze érzem a mozgásait, rúgásait, és számolom, hogy meg van e a 10, mert aggódom e miatt állandóan. Ezt naponta többször is megcsinálom. Inkább forgolódik a drágám, azt viszont érzem, ha kinyomja magát oldalra, vagy sokszor csuklik. Ugye ez nem baj? Vannak lustibb babák is, nem? Az ultrahangokon, vagy 4D-n viszont állandóan izgett-mozgott, szóval lehet csak én nem érzem...
2012. aug. 31. 07:48
1/6 anonim válasza:
Az én babám is csak forgolódik. Elkopott már a helye. Az éjszakát én is végigalszom, reggel mozgolódik kicsit, este többet. Vannak napok amikor órákon át meg sem moccan. Olyankor felébresztem, mert én is megijjedek. Máskor alig hagyja abba. Neki is mikor milyen napja van. Ha csuklik az jó. Nekem van hogy 5-6* is megteszi naponta.
33+3 hkm
2012. aug. 31. 08:10
2/6 anonim válasza:
Én is simán átalszom az éjszakát, ritkán ébredek fel arra hogy rugdal vagy mocorog. Van olyan nap hogy sokat mozog van olyan amikor alig.ilyenkor én is a frászt kapom. Viszont mikor elkezdem simogatni a hasam és mondom neki hogy mozogjon kicsit akkor általában elkezd mozogni :) amióta számolni kell a mozgásokat sokkal jobban parázok.
2012. aug. 31. 08:46
3/6 anonim válasza:
Szia! Pont tegnap jártuk meg az ügyeletet emiatt! Reggel 9-től, délután háromig se kép se hang, fel sem tudtam ébreszteni! Gondolhatod a szívbaj kerülgetett! Aztán abban a pillanatban, ahogy az NST tappancsát felrakták le akarta rúgni magáról! Azóta szerencsére pörög ezerrel!:-) Jól ránkijesztett a kiscsaj! Azt mondta a szülésznő 12 óra alatt legyen meg a 10 megmozdulás, akkor nincs gond.
32+5 hkm
2012. aug. 31. 09:51
4/6 A kérdező kommentje:
12 óra alatt 10 mozdulás? Ez biztos? Huh, akkor jó, mert én azt hittem minden órában kell 10 mozdulást nézni. Én azt olvastam, hogy 1 órában 10 mozdulást kell számolni, napi kétszer. Amúgy én is tök parás vagyok, mióta figyelem a mozgását. Néha tényleg nagyon aktív, néha meg alig lehet egy kis mozdulásra bírni. Jaj, alig várom már, hogy október legyen.:)
2012. aug. 31. 12:23
5/6 anonim válasza:
nekem a vedono azt mondta hogy naponta 1 orat kell nezni es abban az egy oraban kell meglennie a 10 mozgasnak. pl az en babam delutan 6 utan szokott ebredezni van hogy deltol 6-ig nincs semmi mozgas aztan meg beindul. szoval nem kell aggodni ha nem mozog minden oraban.
2012. aug. 31. 14:03
6/6 anonim válasza:
Én is úgy tudtam, hogy 1 óra alatt kell 10-nek lennie, de emellett szerintem reális a 12 óra alatt 10 is, azt mondta az mindegy milyen eloszlásban mozog. Meg hát ilyenkor már elkezdenek lassulni is, kicsi a hely, tudod!:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!