Harmic feletti kismamák, pontosan hány évesen vállaltátok a terhességet?
Minden rendben volt a terhesség alatt, szülésnél a babával?
Azért kérdezem, mert 31 éves vagyok és sajnos még nagyon távoli számomra a gyermekvállalás. Néhány hónapja véget ért egy hosszú és komoly kapcsolatom. Most itt vagyok egyedül és minden vágyam egy család. Szerencsére a munkahelyemen vannak körülöttem férfiak, így reménykedek, majdcsak újra rámtalál a szerelem. De ami miatt aggódok, pontosan nem akarok rágörcsölni (remélem értetek?), hogy kifutok az időből a gyermek vállalás terén. Nem akarok csak azért gyorsan belefutni egy kapcsolatba, hogy legyen már végre gyermekem, viszont annyira nagyon vágyok egy babára és félek, hogy elszalad felettem az idő.
Ha valaki volt hasonló helyzetben jó volna, ha megírná röviden a történetét. Illetve, ha csak a kérdésemre válaszoltok, az is remény keltő számomra.
Köszönöm mindenkinek!!!!!
Nagyon jól estek a biztató szavak!
Mindenkinek gratulálok a csakádjához, a kismamáknak pedig jó egészséget és nem mellesleg könnyű és szép szülést kívánok!
Remélem eljön az én időm is! Most kicsit megnyugodtam, nem görcsölök, csak teszem a dolgom, élem az életem, majdcsak beköszönt hozzám is a szerelem és jöhetnek a babucik!!!!
Mindenkinek gratula a családjához!
Kicsit elírtam előbb :-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!