Mikortól esedékes a méhszáj vizsgálata?
Nekem a 17.héten már nézte, és azóta is nézi minden hónapban, amikor megyek hozzá.
Egyébként a rákszűrést a 12.héten csinálta, + UH-t, majd 13.héten volt a labor: vérvizsgálat, vércsoport meghatározás, toxoplazmózis, EKG, vizelet vizsgálat.
16.héten AFP, ezzel az eredménnyel genetikai UH.
28.héten vércukor.
Szia!
Engem a 18. héten vizsgált a doki, de akkor azért, mert rákszűrést is csinált, és akkor már ugye azt is megnézte, hogy minden rendben van-e.
Legutóbb mikor voltam (26. hét), mondtam, hogy fájdogál kicsit a hasam és ez aggaszt, meg is vizsgált.
Van olyan doki, aki akkor vizsgál csak, ha van vmi panaszod, ha nincs akkor csak néha (de inkább középidő után), van aki, meg minden alkalommal, főleg, ha nincs nála mindig ultrahang (az enyémnél mindig van). Szóval ne aggódj, ha aggaszt vmi szólj neki, akkor meg kell vizsgáljon, de nem jó, ha fölöslegesen zargatja a méhszájat állandóan.
Szia. Nekem nincs magánorvosom, havonta egyszer járok terhesgondozásra az sztk-ba, de engem minden alkalommal megvizsgál a doki és be is írja a kis könyvembe a méhszáj állapotát.
31 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!