Van köztetek olyan aki nem bírta a cukros löttyöt és kijött belőle?
Holnap próbálkozom másodszorra, de nagy kételyeim vannak magammal szemben. Elég érzékeny a gyomrom, és engem kifektetett már az előző alkalommal is, ezért kell megismételnem. Másodszorra sikerült annak aki neki gyürkőzött?
27 hkm
Szia uccsó! Na ma végre sikerült. Nagyon nehéz volt benn tartani, de kibírtam valahogy, pedig félidőnél majdnem feladtam. Most már csak az eredményre vagyok kíváncsi. Remélem te is kibírtad, és túl vagy rajta...
Lehetséges, hogy egy időben fogunk szülni. Te hova valósi vagy?
Hát igen, én már hajnalban is fenn voltam, mert az idegtől én sem bírtam aludni. Az kellemetlen lehetett, hogy a vénád nem találták el...nem bírod a tűt egyébként?
Amúgy kislányt várunk a férjemmel és ez már a 12. héten kiderült, 99%-ra mondta akkor a szonográfus nőci, és a múlt hónapban a dokim is megerősítette, hogy kislány (egyébként elég fiús a pocim :)). De semmi sem biztos, majd ha kipottyan kiderül. Volt már másnak is meglepetés..
Én gödöllői vagyok, és valószínű, hogy Kistarcsán fogok szülni, mert a magándokim is ott dolgozik, meg nekünk ez is van közelebb, bár egy jó pár ismerősöm a Bajcsyba szült. Azt mondták jó kórház.
És nektek milyen nemű gyermeket hoz a téli gólya? :) Hol fogsz szülni?
Szia. Hát, én nem mondanám Gödöllőt annyira jó helynek... :)
Kevés a szórakozási lehetőség, egyetlen egy jó van benne, hogy közel van Pesthez!
Mi még nagyon morfondírozunk a baba nevén, mert ami nekem tetszik az a páromnak nem, és fordítva. De szóba jött már, a Csenge, Hanna, Petra, Blanka...és még kitudja. Szóval majd ez is eldől. Ti mit vártok? Amúgy nem félsz a szüléstől, mert én nagyon...???.
Váá szegénykém, a fogorvos az nem jó dolog. Nekem is kéne mennem, de most így nem merek. Majd akkor megyek, ha megpusztulok, vagy ha már megszültem, addig nem szeretném ha hozzá nyúlnának a fogamhoz.
A neveket illetően, nekünk a Bence tetszett a legjobban, de nálunk is megfordult, a Máté mint olyan...gondolkoztunk még a Leventén, Márkon. Nem könnyű ám eldönteni, hogy hogy hívják a kis Manót!
Apropó én ma este megyek dokihoz a havi vizsgálatra, jó lesz megint látni, hogyan is fejlődik. Remélem minden rendben van. Ti voltatok 4D-n? Mi szerdán megyünk már alig várom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!