Pár napja puhának érzem a mellem. Ez normális?
Figyelt kérdés
33 hetes vagyok.Eddig nehéznek és feszesnek éreztem a melleimet de pár napja olyan mintha összement volna és sokkal puhább is.Ez normális ilyenkor vagy lehet h nem lesz tejem?Kicsit aggódom.2012. aug. 27. 20:33
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj, még nem kell hogy beinduljon a tejtermelésed, elég ha akkor indul be amikor megszületik a babád.
2/4 anonim válasza:
Nyugi, nincs összefüggés azzal, hogy később lesz-e tejed. A duzzadt mell annak a jele, hogy fejlődnek a tejmirigyek (mivel ezek fejlődése csak az első terhességnél fejeződik be). Lehet hogy most kicsit megnyugodtak, készen állnak már a tejtermelésre.
3/4 anonim válasza:
Nekem kb. a 20. hét óta tök puha. Addig meg majd leszakadtak, kemények voltak, de azóta nem fáj, és nagyon puha. Remélem nem baj, és lesz tejem.
30+3 hkm első baba
4/4 anonim válasza:
Szia. Sztem normális. Ugyanígy voltam, annyi különbséggel, hogy én végig feszesnek éreztem, egészen addig amig meg nem szültem. Amint megszületett a kisfiam, annyira bepuhultak hogy szinte "lötyögött"...Esküszöm sírógörcsöt kaptam (alapból is érzékeny voltam:)) mikor megfogtam a melleim. De 3 nap mulva 2 számot biztos nőtt és eszméletlen kemény lett, annyira belövellt a mellem. Szal tuti nincs összefüggés :) Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!