Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is lusta ma a pocaklakó...

Nektek is lusta ma a pocaklakótok, vagy lehet hogy már a közelgő szülés miatt nem olyan aktív?

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, és ma nagyon lusta a kisfiam. Nem tudom, hogy mitől lehet. Front, vagy esetleg már közeleg a vége? Ma ráadásul elég sokat is keményedek. Szerintetek?????

2012. aug. 27. 16:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :) Örülök neked/nektek!

Amúgy én kérdeztem a tapasztalatokat :) És még mindig aktuális :) Előre is köszönöm! És még egyszer Nagyon gratulálok! Sok boldogságot! :)

2012. szept. 7. 21:07
 22/29 anonim ***** válasza:

Szóval akkor tapasztalatom a tatabányai kórházról. El kell, hogy mondjam, kellemesen csalódtam. Nem hallottam túl jó dolgokat, ezért tartottam tőle egy kicsit. De én nagyjából mindennel meg voltam elégedve. Előnyöm annyi volt, hogy volt fogadott orvosom, de aztán semmi. Senkit nem ismertem ott, soha nem is jártam a tatabányai szülészeten. Hajnali fél 5 tájékán értünk oda, folyt a magzatvizem. Azonnal elkezdett velem foglalkozni egy szülésznő. NST-re tett, közben felvette az adatokat. Ezután hamarosan jött az ügyeletes orvos, megvizsgált és értesítette az én orvosomat. Aztán a vajúdás első részében egy hosszabb NST következett, amit kicsit zokon vettem, mert fekve borzasztó volt elviselni a fájásokat. :) Aztán megjött az orvosom, aki megengedte, hogy felkeljek. Na, onnantól kezdve volt velem egy szülésznő, aki nagyon aranyos volt. Mondta, hogy mit csináljak, ott ült velem, simogatta a hátam egy-egy fájásnál. Nagyon jól esett a kedvessége. Mondhatom, hogy a szülés "gyorsan" lezajlott, mert délelőtt fél 11-re már a varratok is megvoltak. Szülés után 2 óráig kitoltak a szülőszoba előtti folyosóra. Ott "kaptam" még egy szülésznőt, így már ketten foglalkoztak velem. Nézték az infúziót, azt, hogy nem vérzek-e nagyon. Kitoltak a családomhoz. Rám adták a bugyit, betétet, szobába hordták a cuccaimat és mind ezt tették nagyon aranyosan. Maximális köszönet nekik.

Olyan szobába szerettem volna kerülni, ahol a baba velem lehet. Ezt a vajúdás alatt még megkérdezték tőlem és az első szülésznő gyorsan elszaladt, lefoglalta nekem az ágyat, mert épp akkor szabadult fel egy.

Aztán mivel velünk volt a baba, ráadásul nekem első, nulla tapasztalattal. Ezért is szerettem volna ilyen szobába kerülni, hogy mire hazaérünk, tudjam a dolgokat. Mindent megmutattak. Jött egy védőnő, aki a köldök kezelését, a hőmérőzést, a mérlegelést, etetést megmutatta. Aztán jöttek a csecsemősök, akik a helyes fogásokat, pelenkázást, fürdetést, szoptatást mutatták. Szóval az alapokat maximálisan el tudtuk sajátítani. És utána is ha volt bármi kérdés, válaszoltak és segítettek. Ami egy kicsit aggasztott, hogy nekem nem volt tejem, és így 3 napig a baba nem tudott enni semmit, csak teát kapott. Állítólag ez így természetes, ki kell, hogy bírják. Utána kérdeztem, máshol is így van. Aztán mi végülis utolsó naptól kaptunk tápszert, mert mivel 2,5 héttel előbb született, így kisebb volt a súlya, és ezért szükség volt rá, hogy a kis súlyból ne essen vissza annyit.

Ami az én ellátásomról szól, szerencsére nem kellett nagy dolgokat igénybe vennem, minden rendben volt velem.

Nagyjából így tudnám összefoglalni a dolgokat. Én jó szívvel ajánlom a kórházat, csak pozitív a tapasztalat.

Sok sikert, kitartást, utána pedig jó egészséget és sok boldogságot kívánok a még meg nem szült kismamáknak!!! :) Gyönyörű dolog, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen mély érzés az anyaság!!!

2012. szept. 15. 16:57
 23/29 anonim ***** válasza:

Áhh :) beleborzongtam, amíg olvastam :) Nekem is hamarosan ott lesz a helyem, és alig várom (bár picit tartok tőle). Én nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat, és ezzel egyszerre meg is nyugtattál :) Ezer hála neked!

Nagyon gratulálok nektek!

Vigyázz magatokra!

Kellemes babázást!!! :):):)

(a nagyon érdeklődő válaszoló :P)

2012. szept. 15. 18:06
 24/29 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! Remélem te is kedves embereket fogsz ki! Köszönöm a jókívánságokat! Minden jót!!!
2012. szept. 15. 22:18
 25/29 anonim ***** válasza:
Mi újság van veletek? Babázás megy mindenkinél? Kinek mikor jött el a nagy nap? Mert ugye én itt beelőztem mindenkit :)
2012. okt. 17. 17:55
 26/29 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok!

Szeptember 20-án jött el a nagy nap, gyönyörű, egészséges 4 kilós kisfiút szültem a 40+2 napon:)

2012. okt. 18. 18:03
 27/29 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló vagyok. Október 12-én született meg gyönyörű pici lányunk Zoé Adrienn 3200 grammal és 54 centivel 38+4 hétre! Gratulálok mindenkinek és sok örömet kívánok a picikkel!

Üdv, egy 1 hetes kislány anyukája!:-)

2012. okt. 19. 07:48
 28/29 anonim ***** válasza:

8. vagyok :) Mi 28.-án lettünk túl rajta :) 2510 gramm és 50 cm a pici lány és makk egészséges! :)

Boldog babázást!

2012. okt. 25. 11:53
 29/29 anonim ***** válasza:
Akkor valószínű már mindannyian boldogan babázunk. És tapasztalatok a tatabányai kórházban? Kíváncsi vagyok, hogy nektek milyen "élményeitek" vannak. Remélem nem csak én csalódtam pozitívan!!!
2012. okt. 29. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!