Nektek is lusta ma a pocaklakótok, vagy lehet hogy már a közelgő szülés miatt nem olyan aktív?
Kedves 9.! Természetesen ha időm engedi, írok neked tapasztalatokat.
Mostanában már nem áztatják annyira a kórházat, régen sokkal rosszabb híre volt! Ha van egy megbízható orvosod, akkor nagy baj nem lehet!
Kedves 10.!!!
Nagyon köszönöm neked, hogy jelentetted!!!
Nekem is szándékomban állt, de csak neked lányosan bevallom, hogy nem találtam meg rá a lehetőséget! :D:D:D
Mindenkinek köszi a válaszokat, és könnyű szülést nektek!!!!
Azóta kaptam tőle egy privát üzenetet, melyben azt írja reméli halva születik a babám. Írtam a moderátornak e-mailt, remélem minnél előbb eltávolítják az oldalról! Ja neve egyébként Katz kapitány ha valaki szeretné megkeresni, amíg ki nem törlik!
Üdv, újra a 32 hkm
Az de komoly! Remélem nem vetted a szívedre! Nagyon sajnálom, hogy téged is kispécizett magának! Ez egy őrült!
Basszus, tényleg nem találok szavakat erre az őrültre. Be kéne záratni! :(((((((((
Semmi gond, én tudom, hogy erős kiscsaj lakik bennem, még havat is lapátoltam vele a pocakban! (persze akkor még nem tudtam róla) :-)
Nem is válaszoltam neki, nem adom meg azt az örömet, hogy felidegesítsen! Egyből ment a mail a modinak, azóta már kitiltották! Egyébként 2 regisztrációja volt, azért tudott az első tiltás után még privit írni! De ő már nem garázdálkodhat itt reméljük!
Köszönjük a nyugtató szavakat, az alvástól lenyugodtam én is! Csak az a baj, hogy volt kismama, akit megríkatott itt!:-( Tudom, mert priviben megköszönte nekem, hogy kitiltattam.) Na jó bocsi kedves kérdező, szétoffoltuk a kérdésed. Jól vagytok azóta? Ha lesz kedved írj, ha beindul a szülés!:-)
Üdv, 32hkm
5-ös vagyok (szept.17., Tbánya)
Első baba lesz, kislány. Ma voltam orvosnál (NST, uh, vizsgálat)minden rendben.
Tatabányai kórházról én sem tudok semmit, még csak ismerősöm sincs, aki ott szült volna. De mindenképp megosztom majd a tapasztalatot. Én is tartok egy kicsit tőle. De mivel a választott orvos ott dolgozik, ezért nem volt kérdés a szülés helye.
Kedves szept 17!
Az érdekes az az egészben, hogy én is ma volta nst-n! Már csak az lenne a hab a tortán, ha te is Oroszlányon lettél volna nst-n! :)
Szept 17 jelentkezem :)
A múlt héten csütörtök hajnalban elfolyt a magzatvizem, és 10 óra 20 perckor megszületett a kislányunk. Boldogságunk azóta határtalan. Mindketten jól vagyunk, hétfőn már haza is jöhettünk. Azóta ismerkedünk egymással :D
Én meg vagyok elégedve a tatabányai kórházzal. Mihelyt lesz egy kicsit több időm, írok részleteket a kórházzal kapcsolatban, ha még aktuális annak, aki kérdezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!