Kinek a nevén lesz? Még nem lesz kimondva a válásom hivatalosan, amikor megszületik a kisbabám az új páromtól. Ugye attól még lehet kaphatja az apukája vezetéknevét, és nem fogják a volt férjem nevére írni?
7-es vagyok van már két gyerekem, sosem kértek ilyet:-)
Nem is értem, miért kérik!
Utolsó vagyok...
Ahol laksz abban a városban-kerületben lévő bíróságra kell menni, nálunk szerda a fogadó nap. Ezt érdeklődd meg előre. Igen, egyedül is simán beadhatod én is úgy csináltam, ugye az én exem nem akart válni...fizetni kell, adnak csekket és úgy emlékszem akkor tudod beadni ha be van fizetve, tehát érdemes akár már most a csekket elkérni és a befizetettel odamenni akkor már nincs időhúzás. Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed írj:-)
Utolsónak: valóban nagyon jó ügyvéd kell ahhoz, hogy mindenkit meggyőzzön róla, hogy a jogszabályok ELLEN cselekedjen. Jó sok embert kellene hozzá lepénzelni...
Nyugodj meg utolsó, utánanéztünk, és nincs rá más lehetőség, hogy ilyen helyzetben egyből apa nevét kapja, minthogy apa elveszi. De nyilván a nővéred lepénzelt mindenkit jó sok pénzzel, hogy sértsék meg a törvényt... Na persze, hihető. Inkább kérdezd meg a nővéredet, hogy is volt ez valójában, mert halvány gőzöd nincs róla, miről is beszélsz.
kedves kérdező,
mondjuk én a helyedben az illetékes hatóságnál érdeklődnék mielőbb minderről,gondolom ennyire azért fontos neked is mi fog történni.
Ahelyett hogy itt tömegével teszed fel valakinek a kérdéseidet.
Engem nem zavar csak nem értem miért nem az illetékestől kérdezed ezeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!