Szegeden Dr. Daru József nőgyógyászról van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Őt ajánlották kíváncsi vagyok véleményekre róla...2012. aug. 26. 07:44
11/12 anonim válasza:
sziasztok egy hatrtalanul boldog anyuka vagyok aki mellet itt szuszog a midjárt 1éves kislanya 3év probalkozas utan vegre ra ratalaltam daru tanar urra aki 4honapon belul kezelte a pco-s problemaimat es a vilag legboldogabb embereve varazsolt engem es a ferjem is csak ajanlani tudom keves az olyan orvos mint o eletem vegeig halas leszek hogy neki koszonhetoen meg tudhattam mien erzes edes anyanak lenni :)
12/12 anonim válasza:
Nagyon régi a kérdés, de én ma voltam tb alapon rákszűrésen nála, és az ellátás színvonala 5* volt, nagyon kedves volt, igazán emberségesen bánik a betegekkel, remélem, ha legközelebb mennem kell, akkor is hozzá kerülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!