Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » DR. TEMPLOM JÓZSEF nőgyógyászr...

DR. TEMPLOM JÓZSEF nőgyógyászról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Minden érdekel:)) Sok jót hallottam róla, szeretném, ha ezt megerősítenétek vagy cáfolnátok.

Megköszönném, ha tudnátok elérhetőséget, valamint árakat is írni (viszonyítási alapként).

Köszönöm a segítséget!

2011. máj. 19. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ilyen nevet! Hi hi:):):)

Ne haragudj nem ismerem de a neve...:D:D:D

2011. máj. 19. 21:34
 2/12 anonim válasza:
Szia!Kár,hogy nem láttam előbb a kérdésedet! :-) Én most szültem nála a második lányomat,az elsőt is nála szültem.A világ legtündéribb pasasa,nagyon profi,és nem is akartam másnál szülni.3 éve járok hozzá,először a Péterfy kórházban dolgozott,most meg a Sote II.számú szülészetén van.De csak magánorvosként dolgozik,a magánrendelőjében,ami szintén a Sote mellett van.Egyébként megtalálod a www.dok-ki.eu címen minden adatát,és elérhetőségét.Ő igazán bababarát orvos,segít gátvédelemmel szülni,ért a Reiki jógához,sokoldalú,és csak jót tudok róla mondani.Egyszerűen szeretem....:-)
2011. máj. 24. 13:30
 3/12 anonim válasza:
Előző vagyok!Ha van még kérdésed írj nyugodtan akár priviben is,válaszolok szívesen!!! :-)
2011. máj. 24. 13:31
 4/12 A kérdező kommentje:

Jaj de aranyos vagy, hogy írtál:) Szívből Gratulálok a kisbabádhoz!

Az a baj, hogy az oldalán nincsenek feltüntetve árak:( Én igazából kisbabát, szeretnék, de már 15 hónapja nem sikerül teherbe esnem:( Alacsony a progeszteron szintem, kivizsgálták vérvétellel.

Egy megbízható orvost keresek, aki segít abban, hogy minél hamarabb kisbabám legyen:)

Te tudnál valami árat mondani, hogy kb hogyan mozognak nála a vizsgálatok?

Köszönöm szépen!

2011. máj. 24. 18:14
 5/12 anonim válasza:
Hát az árai szerintem Pesti viszonylatban átlagosak!Ha minden vizsgálatot megcsinált (méhszáj vizsgálat,nagy ultrahang,vérnyomás stb) akkor 12000-et fizettem alkalmanként,ha sürübben hívott vissza a terhességem vége felé akkor meg 7000-et fizettem,általában akkor is minden alkalommal megcsinálta az ultrahangot,mert alapos doki.Minden alkalommal megnézte a többi hasi szervemet is,nem csak a méhemet,tudtam hogy kizárt,hogy problémám legyen.A barátnőm ajánlotta őt nekem,mert neki nem lett természetes fogantatással babája,hozzá járt meddőségi vizsgálatokra,végül lett egy csodaszép lombikos babája,aki ma 5 éves. :-) Nekem nem volt ilyen problémám,de őt bárkinek szívből ajánlom.A kislányom aki kétéves,a napokban azt mondta:-Anya,szeretem a dokibácsit!Mondom nem csoda kicsim,én is imádom! :-) Nem tudom mennyire hiszel az olyan dolgokban mint a reiki,vagy az agykontroll,de ő ebben is otthon van.És ha valami bajom volt,akkor ajánlott gyógyteákat,meg homeós cuccokat,nem erőltette a gyógyszereket.Szóval korrekt nagyon!Remélem neked is tud majd segíteni,bízd rá magad!
2011. máj. 26. 00:59
 6/12 anonim válasza:

20 éve járok hozzá , és nem mennék máshoz .5 gyermekemet segítette már a világra ,most augusztusba jön a 6 dik babám

természetesen nála fogok szülni ! Nagyon kedves alapos jó fej és

végtelenül lelki ismeretes embert ismertem meg a személyében. Sosem mennék máshoz egyszerüen imádom !

A legelső válaszolónak üzenném ,igen lehet viccesnek tünik a vezeték neve de lehet,hogy nem véletlenül szerepel a Templom a vezeték neveként ,valószínü jelentése van kicsit gondolkodnunk kell mit miért kapunk .

Semmi nem véletlen ! :) :)

2011. jún. 18. 09:41
 7/12 anonim válasza:
A kérdés már régi, de a tapasztalatom új, ezért leírom. Sajnos nekem csalódnom kellett, emberileg és szakmailag ugyan nem találtam kivetnivalót a munkájában, ám az utóbbi időben nagyon pénzéhes lett, és ezt több helyről is hallom. Megpróbálja kihasználni a kismamák kiszolgáltatottságát azzal, hogy terhesgondozás közben emel árat a szülésre előre. Tehát, mindegy, miben egyeztünk meg az elején a szülés díjaként, menet közben emelt rajta. Az utolsó összeg már 150 ezer volt, amire egyik vizsgálatról a másikra, felemelte a tiszteletdíját, gondolom, bízván abban, hogy ilyenkor (7-8 hónapos terhesen) már nem váltanak a kismamák dokit, inkább lenyelik a békát és kifizetik. Szerintem ez etikátlan eljárás és egyben borzasztó sok pénz.
2012. máj. 28. 18:25
 8/12 anonim válasza:

Sziasztok!

Én az utolsó hozzászólónak üzennék ill leírnám saját tapasztalataim.

Kedves 7/7-es! Nem tudom mióta jársz hozzá, én 4-5 éve és mindig uannyit fizettem nála és ezzel nem vagyok egyedül! Több ismerősöm is hozzá jár, legrégebben 4 évvel ezelőtt szültek nála 130e Ft volt, én 8 hónapja uennyiért. Azért azt leírni róla, h pénzéhes, tudod kicsit erős! 2012 februárban voltam nála, ahol előre szólt is, h áprilistól áremelés lesz. Na, 4 év alatt emelt 20e Ft-ot a szülésnél ill az ellátás árain! Kb 5 nőgyógyászhoz elmentem, mire rátaláltam...ebből 2 minden félévben emelte az árait.

Tudod, sok a 130 v 150? Igen, pláne,h én rendesen bejelentett fizuval kényszerülök fizetni az ellátásért minden területen...ez politika nem tartozik ide.

Viszont! Mi a szülésnél 2-re voltunk a kórházban, fél 3-ra ott volt, maradt is, a gyermekágyra is mindennap bejött es nem fél percre. Amikor pedig hazaindultunk beszéltünk kb 2 órát, olyanokat is elmondott, amiket nem az ő feladata lett volna, pl szoptatással kapcs. Ellentétben azokkal az orvosokkal, akik a kitolásnál mentek be es kb 1x, ha rányitották az ajtót fél percre a páciensükre, amkért uugy

2012. aug. 15. 13:14
 9/12 anonim válasza:

Bocs, a gyerek bele nyomott ;)

Szóval, amiért uugy elfogadták a tiszteletdíjat, ami nagyjából uannyi volt.

Véleményem szerint mindenki menjen el és annál szüljön, aki neki megfelel. Amúgy barátnőm 4 orvosnál volt uazzal a terhességgel, 7 honaposan állapodott meg Templom dokinál. Számára jó döntés volt.

Ezt csak azért írom, m írtad,h kihasználja a 7-8 hónapos terheseket!

Könyörgöm! Szülők lesztek, ha vmi nem jó változtassatok rajta! Először le kell ülni és elmondani, h mi bánt aztán ha nem tetszik a válasz, keress más orvost. A szülésre ne úgy menjetek,h rossz érzés van bennetek!

Én mindig mindent meg tudtam vele beszélni es kevés olyan elhivatott, korrekt embert ismerek, mint Templom doktor.

2012. aug. 15. 13:35
 10/12 ziva75 válasza:
Szia,én csak jót tudok írni róla,még "csak"10 éve járok hozzá,akkor egy "P4"-es méhnyak -vizsgálat eredményével keveredtem egy ismerősöm által a doktor úrhoz,és ő meggyógyított.Hozzáteszem,az SZTK-ban már le akarták műteni a méhszáj alsó 1/3-át.Ő műtét nélkül rendbe rakott.Most iker-terhesen járok hozzá,nem hív be fölösleges ellenőrzésekre,de bármikor felhívhatom,ha problémám van.Nem fizetek többet,mint más magándokinál mások,de tudom,jó kezekben vagyok.Inkább áldozok rá,ha tehetem,nem lutri a babáim és az én egészségem sem.Az SZTK-ban vagy kifogsz egy normális orvost,vagy nem.Nem hibáztatom őket sem,nem lehet könnyű nekik sem.Szóval a 4. hónapban járunk,de már a legutóbbi alkalommal beszéltünk a tisztelet díjáról,ami 150 e. volt.Azt mondta,azért ilyen korán szólt,hogy el tudjuk dönteni,tudjuk-e vállalni az összeget,vagy nem.Szerintem korrekt volt.Szakmailag is nagyon rendben van,alapos és ha bármi van,ami nem az ő szakterülete(nálam pajzsmirigy-problémák adódtak),akkor is a legjobbakhoz irányít,és ők is,ha meghallják a nevét,csak jót mondanak róla.
2012. aug. 23. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!