DR. TEMPLOM JÓZSEF nőgyógyászról mi a véleményetek?
Minden érdekel:)) Sok jót hallottam róla, szeretném, ha ezt megerősítenétek vagy cáfolnátok.
Megköszönném, ha tudnátok elérhetőséget, valamint árakat is írni (viszonyítási alapként).
Köszönöm a segítséget!
Ilyen nevet! Hi hi:):):)
Ne haragudj nem ismerem de a neve...:D:D:D
Jaj de aranyos vagy, hogy írtál:) Szívből Gratulálok a kisbabádhoz!
Az a baj, hogy az oldalán nincsenek feltüntetve árak:( Én igazából kisbabát, szeretnék, de már 15 hónapja nem sikerül teherbe esnem:( Alacsony a progeszteron szintem, kivizsgálták vérvétellel.
Egy megbízható orvost keresek, aki segít abban, hogy minél hamarabb kisbabám legyen:)
Te tudnál valami árat mondani, hogy kb hogyan mozognak nála a vizsgálatok?
Köszönöm szépen!
20 éve járok hozzá , és nem mennék máshoz .5 gyermekemet segítette már a világra ,most augusztusba jön a 6 dik babám
természetesen nála fogok szülni ! Nagyon kedves alapos jó fej és
végtelenül lelki ismeretes embert ismertem meg a személyében. Sosem mennék máshoz egyszerüen imádom !
A legelső válaszolónak üzenném ,igen lehet viccesnek tünik a vezeték neve de lehet,hogy nem véletlenül szerepel a Templom a vezeték neveként ,valószínü jelentése van kicsit gondolkodnunk kell mit miért kapunk .
Semmi nem véletlen ! :) :)
Sziasztok!
Én az utolsó hozzászólónak üzennék ill leírnám saját tapasztalataim.
Kedves 7/7-es! Nem tudom mióta jársz hozzá, én 4-5 éve és mindig uannyit fizettem nála és ezzel nem vagyok egyedül! Több ismerősöm is hozzá jár, legrégebben 4 évvel ezelőtt szültek nála 130e Ft volt, én 8 hónapja uennyiért. Azért azt leírni róla, h pénzéhes, tudod kicsit erős! 2012 februárban voltam nála, ahol előre szólt is, h áprilistól áremelés lesz. Na, 4 év alatt emelt 20e Ft-ot a szülésnél ill az ellátás árain! Kb 5 nőgyógyászhoz elmentem, mire rátaláltam...ebből 2 minden félévben emelte az árait.
Tudod, sok a 130 v 150? Igen, pláne,h én rendesen bejelentett fizuval kényszerülök fizetni az ellátásért minden területen...ez politika nem tartozik ide.
Viszont! Mi a szülésnél 2-re voltunk a kórházban, fél 3-ra ott volt, maradt is, a gyermekágyra is mindennap bejött es nem fél percre. Amikor pedig hazaindultunk beszéltünk kb 2 órát, olyanokat is elmondott, amiket nem az ő feladata lett volna, pl szoptatással kapcs. Ellentétben azokkal az orvosokkal, akik a kitolásnál mentek be es kb 1x, ha rányitották az ajtót fél percre a páciensükre, amkért uugy
Bocs, a gyerek bele nyomott ;)
Szóval, amiért uugy elfogadták a tiszteletdíjat, ami nagyjából uannyi volt.
Véleményem szerint mindenki menjen el és annál szüljön, aki neki megfelel. Amúgy barátnőm 4 orvosnál volt uazzal a terhességgel, 7 honaposan állapodott meg Templom dokinál. Számára jó döntés volt.
Ezt csak azért írom, m írtad,h kihasználja a 7-8 hónapos terheseket!
Könyörgöm! Szülők lesztek, ha vmi nem jó változtassatok rajta! Először le kell ülni és elmondani, h mi bánt aztán ha nem tetszik a válasz, keress más orvost. A szülésre ne úgy menjetek,h rossz érzés van bennetek!
Én mindig mindent meg tudtam vele beszélni es kevés olyan elhivatott, korrekt embert ismerek, mint Templom doktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!