DR. TEMPLOM JÓZSEF nőgyógyászról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Minden érdekel:)) Sok jót hallottam róla, szeretném, ha ezt megerősítenétek vagy cáfolnátok.
Megköszönném, ha tudnátok elérhetőséget, valamint árakat is írni (viszonyítási alapként).
Köszönöm a segítséget!
2011. máj. 19. 21:26
11/12 anonim válasza:
7-es vagyok. Lehet, én értelmeztem rosszul a kérdést, de szerintem nem az volt, hogy csak jó véleményeket fogad el a kérdező. Nekem rossz tapasztalatom volt vele, ez most akkor azt jelenti, hogy ne írjam le? Még én érezzem magam vádaskodónak, mert megszivatott?? Hát komolyan... Talaltam nála sokkal jobbat, szerencsére nem kell mindenkinek ugyanahhoz a dokihoz járni. Elég nagy lenne a tömeg.
12/12 anonim válasza:
nekem is "menet közben" szólt,hogy a kórház őfelé emelt,így neki is emelnie kell a szülés árát, 130-ról 150-re,de nem éreztem átverésnek,megmondta nyíltan a dolgot.én nagyon szerettem hozzá járni és szülésnél az az érzés,hogy teljes biztonságban vagyunk a babámmal,az megfizethetetlen.mi nem álltunk jól anyagilag,férjem állandóan fikázott,hogy drága,drága,drága,aztán azt mondta megérte a doki a pénzét,be kell ismernie:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!