32hkm vagyok idaig ugy eltelt az ido hamar teltek a napok hetek de most annyira lassan telik alig varom h meglegyen a kicsim ti h vagytok nektek is igy telik vagy telt?
Nekem is megallt az ido sajnos :(( pedig mar nagyon varjuk!!!
De kitartast mostmar nemsokara jonnek a picikeink:))
35 hkm
Nekem még most is repül az idő...persze nem mindig :( Párom sokat dolgozik, és így sokat vagyok egyedül...de rászoktam, hogy sütiket gyártok, kísérletezek, és így hamarabb eltelnek a napok :) Lustább napjaimon nekem is borzalmasan lassan telik...hiába az internet, a filmek...halálra tudom unni magam, de a lustaság mindig erősebb olyankor XD De már nem sok van hátra! :) Alig várom, hogy lássam azt a gyönyörű kis pofiját végre :)
Kitartás Hölgyek! :)
Boldog és nyugodt babavárást Nektek!
Könnyű szülést! :)
34 hkm
Nyugi, szerintem a 30ik héttől mindenkinek lassan telik :)
Mi holnap kezdjük a 34-ik hetet, de tényleg lassan telik az idő.
Mindennel készen vagyok, jövőhéten jön a pelenkázó, összerakjuk, bepakolok és kész...ennyi :D Semmi tennivalóm nem lesz már.
Eddig a mosással, vasalással lefoglaltam magam, de már azzal is megvagyok. A lakásba sincs energiám minden nap tevékenykedni. Én most az idő enyhülését várom, mert bár jól bírom a meleget, de nagyon fáradt vagyok ebben az időben. Egy pár fok mínusz nem ártana :)
Egyébként minden oké, a kisfiam iszonyatosan eleven :)Hálistennek semmi hízás, semmi vizesedés, csak úgy kelek fel és mozgok néha mint egy nyugdíjas :)
33+6hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!