Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lanyos poci rejthet fiu...

Lanyos poci rejthet fiu babat? Azt tudom, hogy hegyes pociban lehrt kislany de ez forditva is igaz? Vagy ritkabban? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát nekem hegyes, fiús pocakom van, és fiú is lesz. A sógornőmnek most is és az első terhességénél is hegyes volt, pedig neki mindkettő kislány. Szóval szerintem inkább genetika.
2012. aug. 24. 14:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Olyat mar halottam h hegyes pocija volt es kislanya lett de ritkabb az akinek lapos es fiu,szerintem altalanositott dolgok nem 100% de ban benne valami,anyukamnak is hegyes volt es akkoriba meg uh sem volt.
2012. aug. 24. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Anyósomnak gömbölyű, széles hasa volt, és a párom volt benne, nekem inkább hegyes, és kislányunk lesz.

Én a szívem mélyén reménykedtem, hogy kislány lesz, de mindenki annyit mondogatta, hogy tuti, hogy fiú, hogy a végén már nekem is arra állt az agyam. Hihetetlenül boldog voltam a 26. hét elején, amikor százasra mondták, hogy nunis! :D Szóval a megérzés sem jön be mindig... :)

Szép babavárást!

2012. aug. 24. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!