Kingucikácskácska kérdése:
32 hét 5 napos terhességnél jó adat a 91mm BPD,301mm HC,245 mm AC értékek?
Figyelt kérdés
Először a doki azt mondta, hogy az adatok szerint 36 hetes terhesnek felelek meg...aztán meg, hogy minden rendben, és 32 hetes, 5 napos terhességet írtak a papíromra. ???2012. aug. 24. 12:47
1/3 anonim válasza:
32+2napos adataink:
BPD: 87,5mm
OFD: 104mm
HC: 300mm
AC: 288,6mm
Fl: 66mm
Becsült súly: 2200gramm
Tökéletesek az adatok! Az Én dokim is rámijesztett h mekkora a fiam :)
34hkm
2/3 anonim válasza:
Jó persze,de szerintem ha jól mérték nagy babád lesz!!! :) Nekem 36 hetesen volt a fej átlója BPD-je 96mm és 39 hetesen is annyinak mérték és 4150 lett a babám! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek!!! Egy picit még az aggaszt, hogy olyan aránytalannak érzem az édes kisfiam adatait. Súlyt, azt meg persze nem mértek. Az első válaszadónak könnyű szülést, a második válaszadónak meg nagyon sok örömet kívánok a lurkóhoz. :)
Azt nem mondom, hogy teljesen megnyugtattatok :) , de ez lesz már a szülésig, azt hiszem. :)
Köszönöm.
2012. aug. 24. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!