Dedalont szabad szedni egesz napos hanyingerre?
Figyelt kérdés
9 hetes vagyok es 1 honapja folyamatisan rosszul.2012. aug. 9. 16:29
2/9 A kérdező kommentje:
az a baj h nekem az semmit nem er
2012. aug. 9. 17:05
3/9 anonim válasza:
Igen csatlakozom az előttem szólóhoz.B6
4/9 anonim válasza:
Betegtájékoztató:
"Terhesség és szoptatás
Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
Terhesség
A terhességre vonatkozóan nincsenek adatok. Terhesség alatt csak az előny/kockázat gondos mérlegelésével és csak akkor alkalmazható, ha a terhességi hányás már nagyfokú elektrolitveszteséghez vezetett."
5/9 anonim válasza:
nézd,én elsővel 6hétig émelyegtem 6-22óráig,most másodikkal már 6hete 0-24ben,a daedalonon kívül mindent kipróbáltam amit neten találtam,semmi sem segített,semmi,igaz ami utazási hányingerre van,azzal nem kockáztatnám a baba egészségét,így kimaradt a daedalon és a homeos utazási is,ezt túl kell élni!bízz benne h a 12.héten elvágják.Én mindig azt kívántam,bár hánynék egyet minden reggel és utána ember vagyok,mint ez a nonstop másnapos érzés,de már beletörődtem h ez jutott.Lehetne ettől is rosszabb,pl vészes hányás.Már csak 3hét,kitartás!ha vmiben nem vagy biztos h nem árt,inkább kérdezz rá a dokidnál,egy hívást megérne.
6/9 anonim válasza:
szedd kettesével,én úgy szedtem,úgy hatott,ha csak egyett akkor nem sokat segített.
7/9 anonim válasza:
Dedalont semmi esetre sem szabad, nekem az orvos annak idején nem engedte, B6-ot szedtem minden étkezés előtt, nekem úgy használt, illetve hányinger a meleg ételektől, italoktól mindig rosszabb, próbáld ki a fagyit, joghurtot, hideg gyümölcsöt, ha nem segít sajna muszáj kibírnod még egy pár hétig.
8/9 anonim válasza:
nekem napi 6db magneb6 sem segített:-(
9/9 anonim válasza:
Daedalonetta kúpot használhatsz, de a gyógyszert nem szabad! Nekem semmit sem ért, sőt, semmi nem ért semmit, csak az infúzió. :(
Próbálj valami homeopátiásat, sokaknak bejön a sepia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!