Lenne pár kérdésem, válaszolnátok?
1. Mikor váltottátok ki a gyógyszertári recepteket?
2. A felicitasos sudocrem minta (10 g) hány alkalomra elég? 3. infacolt v. espumisant vettetek?
4. tejtermelés beindítására vettetek valami homeopátiás dolgot?
Köszönöm! 35 hkm
1. anyukám váltotta ki amikor mi még bent voltunk a kórházban.
2. a minta nagyon kicsi, nem tudom hány alkalomra elég, de talán 1 hétig sem bírja.
3. volt mindkettő, az espumisan jobb volt mint az infacol.
4. homeós bogyót szedtem már a kórházban is, valamint napi másfél liter teát hoztak be nekem lefőzve, elkészítve.
Szia!
1. Jövő héten kapom meg a recepteket, akkor ki is váltom őket.
2. Nem tudom, még nem volt alkalmam kipróbálni.
3. Espumisan.
4. Homeopátiást nem, Karmalz italt, illetve kék/fekete szőlővel próbálkozom.
36 hetes km
Szia!
1. A taj szám miatt csak születése után. (Akkor is míg nem kapja meg az anya tajszámát kell beírni , és vmi számot eléírni)
2. Nem sokra, de így nem tuidom megírni. Infacoolt.
3. Utrica urens homeós bogó, de ezt is-mint minden tejserekentőt- csak akkor szabad használni, ha apad a tejed. Előre, szülés után rögtön (hogy tejed legyen) NEM szabad. A folyamat úgy néz ki, h amikor megszületik a baba elkezd a mell tejet termelni, ami gyűlik, gyűlik a tejcsatornácskákban. Pár nap múlva hormonális hatásra elkezd 2xes sebességgel tejet termelni a cici, ez az ún. "belövellés". Ezt ki kel várni, nem rögtön lesz tejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!