Van olyan, akinek nem lett olyan hatalmas hasa a 9. hónap végére mint amiket szoktak kirakni képeken?
Úgy értem hogy amilyen az átlag kismamáknak van hogy már alig tudnak mozogni vele és tényleg nagyon-nagy
ilyen nagy hogy már csak kézzel lehet tartani
Szia!
Első babánál nekem sem volt óriási hasam, sokan mondták is. A fiam 3650 gramm lett. Most második babával vagyok várandós, szerintem most nagyobb lesz a pocak :)
Nekem sem volt nagy hasam, és most másodjára (a 35.héten) sincsen túl nagy. Mostmár azt mondom, hogy hála Istennek!!
Elsőre szépen visszament, a csíkokat is megúsztam, remélem a sors ismételni fogja önmagát! :)
A képen levő sem hatalmas,csak csúcsos és ettől látszik úgy,mintha nagyon nagy lenne :-) Láttam már hatalmas pocakot. Az egyik ismerősöm tett ki képet magáról az egyik közösségi oldalra,én simán ráírtam,hogy szép nagy poci,látszik,nem sok van már hátra... Ez nyár közepén volt. Erre vissza írt,hogy októberre van kiírva :-) Na,Ő nem tudom hogy bírja!!
Az első nekem akkora volt,mint az ismerősök zömének 6 hónaposan. A másodiknál kisebb volt (a végén ott is meglátszott,hogy a bőröm lógott a hasamon,az nst-nél úgy kellett odébb tenni :-D Az elsőnél kötény hasam lett). A harmadiknál nagyobb volt,mint a másodiknál,de még mindig nem volt akkora,mint először. Képem sajnos egyikről sincs.
Nem is értem,miért akarnak annyira a kismamák óriási pocakot... A nagyon nagy pocakkal kényelmetlen- sokszor még a kevésbé naggyal is -és ott van a kockázata annak,hogy nem húzódik vissza a bőr...
Üdv: 3 lányos,21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!