Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, akinek nem lett...

Van olyan, akinek nem lett olyan hatalmas hasa a 9. hónap végére mint amiket szoktak kirakni képeken?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy amilyen az átlag kismamáknak van hogy már alig tudnak mozogni vele és tényleg nagyon-nagy

ilyen nagy hogy már csak kézzel lehet tartani

[link]

2012. aug. 24. 02:27
 1/9 anonim ***** válasza:
A baratnomnek kicsi volt. Kb akkora mint nekem 7 honaposan. A kislanya is kis sullyal szuletett. Nagyon apro volt de egeszseges. En olyan voltam mint egy tank! nem kellett kezzel tartani a hasamat de teny: jarni mar szinte egyaltalan nem tudtam az utolso 4 hetben.
2012. aug. 24. 04:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Első babánál nekem sem volt óriási hasam, sokan mondták is. A fiam 3650 gramm lett. Most második babával vagyok várandós, szerintem most nagyobb lesz a pocak :)

2012. aug. 24. 06:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Második babámnál nem volt nagy hasam, mikor először mentem NST-re csak nézett a többi kismama, hogy mit keresek ott ilyen pici hassal. Aztán a doki is azt gondolta, be akart utalni dismaturitas miatt, meg is kellett indítani a szülést. Szóval az utolsó pár hétbe a frászt hozták rám, aztán született egy 3160 g-os egészséges babám, nála csak kissebb babák voltak az osztályon.
2012. aug. 24. 07:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem elég kicsi pocakom volt, senki nem hitte el, mikorra vagyok kiírva. A lányom 3140 grammal született, nem volt picike egyáltalán.
2012. aug. 24. 07:04
 5/9 anonim ***** válasza:
igen, nekem. 2-3 hetem van hátra és simán mozgok, 97 a hasam, pedig nagy a baba. az elsőnél mikor szülni mentem röhögtek rajtam, hogy mit akarok 6 hónaposan (39 hetes voltam)
2012. aug. 24. 07:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem hatalmas,36 hetes vagyok. Mindenki azt mondta,hogy ó ez nőni fog még,most fog csak igazán,aztán a fenéket. De bevallom,amennyire vágytam az elején a nagy pocakra,most annál jobban örülök,hogy nem lett hatalmas. Így is nehézkes sok minden,nem akarnék még egy bazi nagy dinnyét is magam előtt tudni. Persze szép a nagy pocak,de cipelni... Nekem 113 cm a pocakom.
2012. aug. 24. 09:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt nagy pocim, kb akkora volt mint másnak 7-8 hónapos terhesen.
2012. aug. 24. 09:22
 8/9 porcukormókus ***** válasza:

Nekem sem volt nagy hasam, és most másodjára (a 35.héten) sincsen túl nagy. Mostmár azt mondom, hogy hála Istennek!!

Elsőre szépen visszament, a csíkokat is megúsztam, remélem a sors ismételni fogja önmagát! :)

2012. aug. 24. 13:02
 9/9 anonim ***** válasza:

A képen levő sem hatalmas,csak csúcsos és ettől látszik úgy,mintha nagyon nagy lenne :-) Láttam már hatalmas pocakot. Az egyik ismerősöm tett ki képet magáról az egyik közösségi oldalra,én simán ráírtam,hogy szép nagy poci,látszik,nem sok van már hátra... Ez nyár közepén volt. Erre vissza írt,hogy októberre van kiírva :-) Na,Ő nem tudom hogy bírja!!

Az első nekem akkora volt,mint az ismerősök zömének 6 hónaposan. A másodiknál kisebb volt (a végén ott is meglátszott,hogy a bőröm lógott a hasamon,az nst-nél úgy kellett odébb tenni :-D Az elsőnél kötény hasam lett). A harmadiknál nagyobb volt,mint a másodiknál,de még mindig nem volt akkora,mint először. Képem sajnos egyikről sincs.

Nem is értem,miért akarnak annyira a kismamák óriási pocakot... A nagyon nagy pocakkal kényelmetlen- sokszor még a kevésbé naggyal is -és ott van a kockázata annak,hogy nem húzódik vissza a bőr...

Üdv: 3 lányos,21hkm

2012. szept. 27. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!